DFC 1 komend seizoen weer in tweede klasse F*Zes nieuwkomers

15 juni 2012 1154x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC 1 komend seizoen weer in tweede klasse F*Zes nieuwkomers

DFC 1 speelt ook in het nieuwe seizoen in de tweede klasse F van het zaterdagvoetbal. Dat blijkt uit de indelingen van de standaard-teams die vandaag zijn bekend gemaakt door de KNVB Zuid I. Dat betekent dat het roodwitte vlaggenschip voor het tweede achtereenvolgende jaar regionaal is ingedeeld en geen verre kostbare  reizen hoeft te maken naar Zeeland.

De officiële indeling van 2 F in de jaargang 2012-2013 luidt als volgt: Ameide, DFC, GDC, Hardinxveld, Leerdam Sport55, Rijsoord, Rijswijkse Boys, Everstein, SV Capelle, Meerkerk, SVW, The Gunners (Breda), Wieldrecht en WNC

Vergeleken met vorig seizoen zijn er zes nieuwkomers: Rijsoord en SC Everstein (beide gedegradeerd uit de eerste klas) en de promovendi Leerdam Sport55, Rjswijkse Boys, SVW en The Gunners.

De KNVB maakt later het wedstrijdschema bekend. Ook de indelingen van de overige seniorenteams en de jeugdelftallen komen later. 
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com