Vandaag (donderdag 7 juni) en dinsdag 12 juni nog Overschrijvingsavonden

20 mei 2012 1162x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Vandaag (donderdag 7 juni) en dinsdag 12 juni nog Overschrijvingsavonden
Update2 – Het seizoen nadert zijn slot. Dat betekent dat er weer veel spelers van club willen veranderen. Zoals gebruikelijk organiseert DFC een aantal zogeheten overschrijvingsavonden. Daar kunnen spelers die naar DFC willen of een omgekeerde beweging willen maken, hun overstap administratief regelen.
 
De eerste overschrijvingsavond was afgelopen donderdag – de resterende twee zijn vandaag donderdag 7 juni én dinsdag 12 juni. In de bestuurskamer is onder andere mevrouw Willy Versteeg van DFC´s ledenadministratie van 19.30 uur tot 22.30 uur aanwezig om de aanvragen af te handelen.
Voor vragen met betrekking tot opzegging lidmaatschap, nieuwe aanmeldingen en overschrijvingen en andere zaken zoals (nieuwe) spelerspassen en contributiezaken kan ook gemaild worden naar:
 
VERTREKKERS – Van de eerste selectie van DFC hebben tot nu toe drie spelers te kennen gegeven naar een andere club over te stappen: doelman Michael Bekkers naar FC Dordrecht, Aron de Keijzer naar eersteklasser VVGZ. Franklin Wielingen gaat het bij Oranje Wit  een klas hoger proberen. AD De Dordtenaar meldt dat Erik Vos vanwege privé-omstandigheden komend seizoen terugkeert bij zondag-derdeklasser RCD.
 
INDELING – De KNVB Zuid I maakt vrijdag 15 juni de indelingen van de standaardklassen in het nieuwe seizoen bekend. DFC 1 weet dan wie de ´nieuwe´ dertien tegenstanders in de tweede klas zijn.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com