Vader en zoon Jiskoot als clubscheidsrechters actief bij tevreden DFC

1 mei 2012 1700x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Vader en zoon Jiskoot als clubscheidsrechters actief bij tevreden DFC

Clubscheidsrechters, vrijwilligers – het is ook bij DFC helaas een schaars goed. Wedstrijdcoördinator Cees van der Sluis is zodoende buitengewoon content met de komt van Peter Jiskoot naar DFC. Cees houdt zich zoals bekend ook bezig met het aanstellen van (club)scheidsrechters voor jeugd- en (lagere)seniorenteams.

,,Peter Jiskoot is van Emma meegekomen met Joop Hartman. Hij blaast nu bij ons als clubscheidsrechter. En wat voor één! Al vroeg op de zaterdagmorgen fluit hij een E- of D-elftal en ´s middag weer een wedstrijd van de A- , B- of C-junioren. Maar ook als het nodig is de lagere seniorenteams. Ook was hij actief bij het schoolvoetbal dat bij DFC werd georganiseerd. En de komende weken blaast hij tijdens ons 7Tegen7 Toernooi. En het veteranentoernooi´´.
 
Cees vervolgt: ,,We horen nooit over problemen bij wedstrijden die Peter blaast. Een fantastische vrijwilliger dus. Daarom hebben we hem nu ook een officieel KNVB-badge gegevens in ruil voor zijn clubscheidsrechtersembleem. Dik verdiend! We hopen dat hij nog jaren bij ons blijft´´.
 
Peter Jiskoot fluit op de zaterdagmorgen bij DFC vaak gelijktijdig met zijn zoon Jeremy. Cees van der Sluis: ,,Die wordt door Joop Hartman bij de pupillenwedstrijden van DFC opgeleid als jeugdscheidsrechter . En dat gaat ook goed.  Een bijzonder koppel dus, vader& zoon als fluitend duo. Prima!´´
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com