Nacompetitie 1 C / 2 E / F: Pelikaan en Altena beginnen met knappe uitzeges

19 mei 2012 1117x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Nacompetitie 1 C / 2 E / F: Pelikaan en Altena beginnen met knappe uitzeges

Update (speeldata) – Pelikaan en Altena die beide periodekampioen werden in de tweede klasse F waarin DFC als vijfde eindigde, zijn de nacompetitie om promotie vanmiddag uitstekend begonnen.  Zowel Pelikaan als Altena won zijn uitwedstrijd.

Pelikaan versloeg in Zeeuw-Vlaanderen het om lijfsbehoud in de eerste klas strijdende Zaamslag. De Zwijndrechtse formatie zegevierde met 2-3. Ook Altena ging voortvarend van start. In West-Brabant werd Dinteloord met 2-4 geklopt. Dinteloord was winnaar van de eerste periode in 2 E geworden.
WNC, de andere periodekampioen uit de afdeling van DFC, liep bij Klundert tegen een 2-1 nederlaag aan. Zoals bekend greep WNC afgelopen donderdag naast het kampioenschap door het beslissingsduel met Drechtstreek met 2-1 te verliezen.
 
De vierde wedstrijd van vandaag in de nacompetitie leverde Duiveland een 2-1 zege op ten koste van eersteklasser Rijsoord. De Zeeuwen hadden Hemelvaartsdag ook het eerste duel gewonnen (2-4). Dat betekent dat Rijsoord is gedegradeerd naar de tweede klas. BRON OMROEP ZEELAND
 
Programma nacompetitie 1 C / 2 E / 2F a.s. zaterdag 26 mei : (A) Pelikaan – Zaamslag, (C) WNC – Klundert en (D) Altena – Dinteloord.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com