Lambert Janssen Trofee: Nog niet alle spelers-stembiljetten zijn binnen

26 mei 2012 1151x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Lambert Janssen Trofee: Nog niet alle spelers-stembiljetten zijn binnen

Nog niet alle spelers van de eerste selectie van DFC hebben hun stembiljet opgestuurd voor de Lambert Janssen Wisseltrofee, de jaarlijks verkiezing van de Speler van het Jaar.

Zij worden bij deze verzocht dat voor zaterdag 2 juni a.s. alsnog te doen. Het stembiljet hebben ze vorige week per e-mail ontvangen via Marco van Woerkom, die twee jaar geleden de Trofee won. Bedoeling is dat ze het doormailen naar Fred van Dongen van het organisatiecomité: fre.do@inter.nl.net
 
Van de stemgerechtigde kaderleden en andere ´watchers´ van DFC heeft vrijwel iedereen al gestemd. De uitslag blijft geheim tot zaterdag 16 juni. Die dag wordt tijdens een feestelijke gebeurtenis in hartje Dordrecht de winnaar bekend gemaakt. Technisch coördinator Arie Evers is deze keer uitgenodigd om de Lambert Janssen Trofee uit te reiken aan de Speler van het Jaar. Hij en de spelers die als tweede en derde eindigen ontvangen ook een vaste trofee.
 
Ook zullen op 16 juni de schuttersprijzen (de Co Hendriks Trofee) worden uitgereikt aan de spelers die de meeste roodwitte goals scoorden. Dat zijn Marvin Hooplot en Bart Vosselman (beiden 16 treffers).
 
*DFC 2 dat onlangs knap kampioen werd, zal vanwege titel en promotie tijdens de sessie op 16 juni worden gehuldigd. Ook voor de scherpschutters van Het Tweede staan bokalen klaar.
Als locatie voor de uitreiking van de seizoensprijzen dient dit jaar opnieuw het van een fraai terras voorziene café ´ t Peerdt op het Statenplein.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com