Klaverjasgroep en sponsor verblijden DFC-jeugd met dertig wedstrijdballen

20 mei 2012 1055x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Klaverjasgroep en sponsor verblijden DFC-jeugd met dertig wedstrijdballen

De E- en F-jeugd van DFC is sinds dit weekeinde dertig trainings –  en wedstrijdballen rijker. Het fraaie cadeau werd aangeboden door de succesvolle Klaverjascommissie en één van de ´gewone´ sponsors van DFC.

Materiaalman Jan Peters mocht het net vol ballen in ontvangst nemen tijdens een korte plechtigheid in de bestuurskamer. Peter Geijp was namens de klaverjasgroep de gulle gever.
 
De geweldige sponsoring kwam tot stand in samenwerking met de stichting Nederlands Kampioenschap Stoepranden. De opbrengst van dit onlangs in de Dordtse binnenstad gehouden evenement gaat zoals bekend naar een goed doel. Daarvoor is de Stichting Theater in Kinderziekenhuizen (TIK) uitverkoren die al een kwart eeuw actief is. De stichting die nog altijd op zoek is naar sponsors zorgt voor optredens voor kinderen in ziekenhuizen en houdt zich daar bezig met diverse vormen van spel en muziek.
 
Het NK Stoepranden is zoals al gezegd zo´n geweldig succes geworden dat de organisatoren het evenement ook volgend jaar willen organiseren. Een datum is al vastgelegd: 26 mei 2013.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com