Kampioen DFC 2 rondt seizoen in frivole opstelling af met 4-0 overwinning

10 mei 2012 1505x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Kampioen DFC 2 rondt seizoen in frivole opstelling af met 4-0 overwinning

Kampioen DFC 2 sloot de competitie vanmiddag af met een 4-0 thuisoverwinning op Oranje Wit 4. DFC 2 was al enkele weken kampioen. Door de zege van vandaag beëindigde de roodwitte ploeg de competitie met een puntentotaal van 61, een zeldzaamheid. Er werd 20 keer gewonnen, 1x gelijkgespeeld en 1x verloren.

DFC trad tegen Oranje Wit aan in een frivole opstelling. Zo stond de centrumverdediging in de aanval en fungeerden de aanvallers Maarten Zilverschoon en Davut Sahan als centraal verdedigingsduo. Na rust nam Davut Sahan zelfs de keepersrol over van Mehmet Tokul. Die wist zelfs een keer te scoren en steeg zo met stip in het topscorersklassement.
 
Het Tweede leidde bij rust met 2-0 door treffers van Emrah Kaya en Halil Bücgün. Na de hervatting tilden Mehmet Tokul en Said Sous (fraai voorbereidend werk van Kusay Pekince) de eindstand naar 4-0.
 
DFC 2 speelde met: Mehmet Tokul, Delil Yildiz, Davut Sahan, Maarten Zilverschoon, Kusay Pekince, Rubén Schot, Marlon Kramer, Emrah Kaya, Halil Bücgün, Aike Janssen, Arvind Ramesar. Wissels na rust: Marcel van Nes, Appie Güler, Said Sous.
 
GOALGETTERS – De meeste van de 77 goals die DFC 2 dit seizoen maakte kwamen op naam van Davut Sahan: 19. Appie Güler (15) en Bart Vosselman (12) scoorden ook in de dubbele cijfers.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com