IN MEMORIAM (2): Arie was ongekend sterk bindmiddel in de club

24 mei 2012 1166x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor IN MEMORIAM (2): Arie was ongekend sterk bindmiddel in de club

Wat velen enkele jaren geleden amper wisten was dat Arie met hartproblemen kampte. Zijn hartritme en bloedwaarden vormden onderwerp van zorg. Arie deed het op aanraden van clubmensen die hem écht kenden, wat rustiger aan. Maar op de hectische momenten stond hij weer volop klaar voor het wel van de club. Ook nadat zijn hartproblemen zich steeds nadrukkelijker manifesteerden.

Nog niet zo lang geleden kreeg ik in Spanje een belletje van Arie´s vrouw. Aan het eind van de leuke vakantie in Turkije was Arie´s hart van slag. Het betekende de eerste zware ziekenhuisopname in verband met zijn hartklachten.
 
Dik een maand geleden vertelde Arie me dat hij en zijn vrouw deze maand weer op zonvakantie gingen. Deze keer naar Torremolinos. Het leuke oord aan de Spaanse zuidkust waaraan Arie als DFC-man steeds goede herinneringen had overgehouden. In een van de Nederlandse horecazaken daar hangt nog steeds een clubvaantje van DFC. Indertijd vol trots aangeboden door clubofficial Arie.
 
Wat een rustgevend verblijf moest worden na maandenlange hectisch en – gegeven zijn medische sores  – niet altijd naar behoren gewaardeerd werk ten faveure van DFC eindigde uiteindelijk helaas fataal. Op de vroege terugreis per trein van Schiphol naar huis, begaf Arie´s hart het op het Rotterdamse centraal station. De schade van dat infarct bleek achteraf onherstelbaar. Vanmorgen liet een vriend, een clubman pur sang  het leven.
 
DFC heeft een lid dat een prominentere rol binnen de club vervulde dan men wist, verloren. Arie, Rest In Peace. Je zult altijd in mijn, onze herinnering blijven als een ongekend sterk bindmiddel binnen de club. Een welverdiend postume hulde voor je werk en inzet!
 
(Fred van Dongen die onder meer de club-pr regelt, heeft zeven jaar fantastisch samengewerkt met Arie Hoornweg voor site en Clubnieuws).

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com