EBOH winnaar DFC Veteranentoernooi om de Jan de Roo Wisselbeker

13 mei 2012 1127x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor EBOH winnaar DFC Veteranentoernooi om de Jan de Roo Wisselbeker

EBOH is vanmiddag winnaar geworden van het traditionele DFC Veteranentoernooi (40+) om de Jan de Roo Wisselbeker. Zes Dordtse verenigingen deden mee met hun veteranenploegen. SC Amstelwijck en GSC moesten om uiteenlopende redenen op het laatste moment hun deelname afzeggen.

In plaats van in twee poules van vier teams draaide het organisatiecomité vanwege de afzeggingen nu een halve competitie met zes elftallen. De totaal vijftien wedstrijden van twintig minuten werden op twee velden gespeeld. Ze werden door vier scheidsrechters geleid: Joop Hartman, Peter Jiskoot, Frans Stal en Albert Blom.

Doelpunten bleken schaars op deze zonovergoten middag. Slechts drie duels leverden meer dan één treffer op. In de traditionele Derde Helft inclusief prijsuitreiking en een zanger, werd ´beter gescoord´.

De eindstand: 1 EBOH 5-12, 2 SSW 5-11, 4 SC Emma 5-8, 4 OMC 5-4, 5 Oranje Wit 5-3, 6 DFC 5-1. Met de toernooiwinst nam EBOH de wisselbeker over van OMC dat vorig jaar het sterkst was.

Met het wederom zeer geslaagde evenement werd vier jaar geleden begonnen. Toen in het kader van de viering van het 125-jarig bestaan. DFC-lid Peter de Roo stelde enkele jaren geleden de wisselbeker beschikbaar, genoemd naar zijn vader Jan de Roo. Die speelde vele jaren in DFC 1 en later ook heel lang in het fameuze veteranenelftal (DFC 9). Jan was tevens lange tijd bestuurslid.

Zie ook: www.deweekkrant.nl/de_stem_van_dordt

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com