Drechtstreek kampioen 2 F na gewonnen beslissingsduel met WNC (2-1)

17 mei 2012 942x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Drechtstreek kampioen 2 F na gewonnen beslissingsduel met WNC (2-1)

Drechtstreek is kampioen geworden van de tweede klasse F van het zaterdagvoetbal, waarin DFC als vijfde eindigde.

De Papendrechtse ploeg won vanmiddag in Woudrichem het beslissingsduel met WNC waarmee het in de reguliere competitie gelijk was geëindigd. Drechtstreek trok met 2-1 aan het langste eind. De winnende treffer viel pas in de verlenging. Na negentig minuten stonden de ploegen nog in evenwicht (1-1).

Drechtstreek dat net als DFC nog maar twee jaar geleden naar de tweede klas promoveerde, komt nu volgend seizoen uit in de eerste klas. Bij deze feliciteren we onze Papendrechtse vrienden met kampioenschap en promotie.

*De beslissingswedstrijd in Woudrichem bracht ook meer duidelijkheid over het verloop van de nacompetitie om promotie naar de eerste klas. Ook werd via een barrage bekend wie na VVC68 rechtstreeks degradeert uit de eerste klas. Dat werd SC Everstein dat met 0-5 onderuitging tegen Zaamslag. De Zeeuwen krijgen nu een herkansing via de nacompetitie met de periodekampioenen van de tweede klassen. Zij ontmoeten in eerste instantie Pelikaan.

**Het programma van deze nacompetitie voor a.s. zaterdag luidt nu als volgt: (A) Zaamslag – Pelikaan (return woensdag 23 mei), (B) Duiveland – Rijsoord (eerste duel eindigde vanmiddag in 2-4 voor Duiveland), (C) Klundert – WNC (return 23 mei) en (D) Dinteloord – Altena (return 23 mei).

Op de zaterdagen 26 mei en 2 juni worden de halve finales gespeeld: winnaar A vs winnaar C en winnaar B vs winnaar D. De clubs die deze twee tweekampen winnen promoveren naar of handhaven zich in de eerste klas.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com