Dit jaar twee winnaars Co Hendriks Trofee: Marvin Hooplot en Bart Vosselman

13 mei 2012 1075x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Dit jaar twee winnaars Co Hendriks Trofee: Marvin Hooplot en Bart Vosselman

Voor DFC zit het seizoen er op. De ploeg eindigde in de tweede klasse F als vijfde. Het puntentotaal bedroeg 40 – opgebouwd met 12 zeges, 4 gelijke spelen en 10 nederlagen. DFC scoorde in 26 competitieduels 61 goals, een respectabel gemiddelde van 2,35 per wedstrijd. Roodwit moest 47 tegengoals incasseren.

Wie maakten de 61 DFC-goals en ontvangt op 16 juni de Co Hendriks Trofee als topscorer van het seizoen? Doordat Marvin Hooplot één van de twee doelpunten in de slotwedstrijd tegen Drechtstreek voor zijn rekening nam, kwam zijn totaalscore op 16 treffers. Evenveel als Bart Vosselman. ,,Beiden ontvangen nu de Co Hendriks Trofee 2012´´, aldus Fred van Dongen van het zogeheten Lambert Janssen Gala-comité.
 
Fred vervolgt: ,,Op zaterdagavond 16 juni sluiten we met het eerste en het succesvolle tweede het seizoen traditioneel af met het zogeheten Lambert Janssen Gala. Tijdens een gezellig samenzijn bij café ´t Peerdt op het Statenplein in hartje Dordrecht maken we bekend wie van de eerste selectie Speler van het Jaar is geworden.´´
,, Spelers, leiders, staf en een aantal vaste supporters ontvangen binnenkort een stembiljet waarop ze kunnen aangeven wie volgens hen de beste prestatie heeft geleverd in en vóór het team. De uitverkorene krijgt dan een jaar lang de Lambert Janssen Trofee in zijn bezit. Die bokaal is vernoemd naar de een aantal jaren geleden op te jonge leeftijd overleden oud-clubsecretaris Lambert Janssen. Bedoeling is dat technisch coördinator Arie Evers de bokaal uitreikt. Vorig jaar ging de trofee naar doelman Rudolf Peute.´´
 
Tijdens het gala worden ook de topscorersprijzen uitgedeeld. Bij de eerste selectie zijn die vernoemd naar oud-goalgetter Co Hendriks. Fred van Dongen: ,,Voor het eerst wordt die dus in tweevoud uitgereikt omdat Bart en Marvin gelijk zijn geëindigd op de eerste plaats. Ook voor DFC 2 zijn er prijzen voor de mannen die het grootste aandeel hadden in de doelpuntenproductie. Dat zijn Davut Sahan (19), Appie Güler (15) en Bart Vosselman (12). En uiteraard hebben we ook nog een blijvende herinnering voor de spelers van DFC 2 vanwege het fraai behaalde kampioenschap´´.
 
**Bijgaand nog wat beelden uit de slotwedstrijd DFC – Drechtstreek, aangeboden door fotograaf Michel Sterrenberg van Dordt Centraal.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com