DFC doet mee aan sponsoractie Plus ´t Lam*Supermarkt Bieshof bestaat 5 jaar

2 mei 2012 3162x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC doet mee aan sponsoractie Plus ´t Lam*Supermarkt Bieshof bestaat 5 jaar

Plus ´t Lam Bieshof bestaat  vijf jaar. De supermarkt is gevestigd in het winkelcentrum Bieshof in de wijk Stadspolders. Plus ´t Lam heeft ook een super in Dubbeldam. 

Het eerste lustrum van Plus Bieshof wordt onder meer gevierd met een speciale sponsoractie voor (sport)clubs. Vanaf maandag 16 april krijgen alle klanten bij elke besteding van 10 euro (en bij speciale actieproducten) een sponsorvoucher met daarop een unieke streepjescode.

Deze sponsorvoucher ter waarde van 1 punt is eenmalig te doneren aan een vereniging naar keuze. Hiervoor worden speciale scan-zuilen geplaatst in de winkel. Op een touchscreen kan de club van keuze worden gekozen. Aan het eind van de actie worden alle punten punten geteld en een door Plus ´t Lam beschikbaar gesteld bedrag van 10.000 euro naar rato verdeeld onder de verenigingen.

DFC doet uiteraard ook mee aan de actie en dat is niet voor het eerst. Plus ´t Lam hield eerder soortgelijke sponsoracties die met name de jeugdkas van DFC een aardig extra bedrag opleverden.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com