Arie Hoornweg –wedstrijdsecretaris DFC – op 67-jarige leeftijd overleden

24 mei 2012 3057x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Arie Hoornweg –wedstrijdsecretaris DFC – op 67-jarige leeftijd overleden

Wedstrijdsecretaris Arie Hoornweg is vanmorgen op 67-jarige leeftijd overleden in het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam. Arie werd vorige week donderdag  ´s  morgens vroeg na terugkeer van vakantie in Torremolinos in het bijzijn van zijn vrouw op het Rotterdamse Centraal Station getroffen door een zwaar hartinfarct.

Na langdurige reanimatie ter plekke werd hij opgenomen in het EMC, waar hij in coma werd gehouden. Onderzoeken bevestigden de ernst van de situatie. Vanmorgen half zes sliep Arie in het bijzijn van zijn familie in.
Arie had een zoon en een dochter en mocht zich verheugen in vier kleinkinderen. We wensen de familie veel sterkte toe bij het verwerken van dit zware verlies.
 

*Arie Hoornweg (geboren 18 september 1944) was vele jaren actief als wedstrijdsecretaris van DFC. Hij kwam oorspronkelijk van het ter ziele gegane RIOS. Bij DFC ontpopte hij zich al snel tot een centrale figuur, de as waaromheen de wedstrijdactiviteiten van de club draaiden.
 
Zo was hij elke zaterdag vanaf acht uur ´s morgens op de club aanwezig. ,,Hij regelde de wedstrijdzaken op meer dan perfecte wijze´´, aldus vanmorgen DFC-voorzitter Ger Hüsen. ,,Als Arie er eens op een zaterdag niet was, dan was zijn gemis direct duidelijk merkbaar.´´
 
Ger vervolgt: ,,Geschokt en verbijsterd hebben we zodoende vanmorgen kennis genomen van het overlijden van onze vriend. Arie heeft zoveel verdiensten voor de club gehad, dat hij bij DFC eigenlijk niet weg te denken is. Ons medeleven gaat uit naar zijn familie, waar de klap ongetwijfeld nog harder is aan gekomen.´´
 
Arie was op diverse fronten actief voor DFC. Hij regelde de rubrieken Programma en Uitslagen voor de website. Elke donderdagmiddag was Arie ook gastheer bij de "ouderensoos" en voorzag hij de ´senioren´ van een hapje en een drankje. Hij genoot ook van de uitstapjes.
 
DFC beloonde hem voor die brede waaier aan clubwerkzaamheden met de zilveren speld van verdienste. Een zelfde onderscheiding ontving Arie enkele jaren geleden ook van de KNVB waarvoor hij jarenlang een toegewijd en ervaren scheidsrechter was.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com