7Tegen7 Editie 2012 gewonnen door Bruine Ster*Hommage aan Johan Mol

28 mei 2012 2194x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor 7Tegen7 Editie 2012 gewonnen door Bruine Ster*Hommage aan Johan Mol

Het populaire DFC 7Tegen7 Toernooi is donderdagavond gewonnen door het septet Bruine Ster Belgrado. De slotavond van het evenement was zoals bekend enigszins aangepast. De aanvankelijke tweede speelronde werd immers tot twee maal toe geschrapt vanwege het slechte weer én het trieste overlijden van wedstrijdsecretaris Arie Hoornweg van DFC.

Op de slotavond werd donderdag in de finalepoule een halve competitie gedraaid. De poulewinnaar mocht zich 7tegen7 Kampioen van 2012 noemen. De eindstand: 1 Bruine Ster Belgrado, 2 DFC A, 3 Super Mario Brothers, 4 Academica en 5 Kansloos Utd.
 
De acht teams die zich op 3 mei niet voor de de kampioensgroep plaatsten waren donderdag ondergebracht in twee ´verliezersgroepen´:
Poule A: Krohne Altometer, FC Snor, Veteranen en De Kanaries.
Poule B: Surivets, Kiekeboe, De 5de Colonne en The All Timers.
 
Beide groepen draaiden een halve competitie, waarna de nummers 1 en 2 van de poules om de plekken 6, 7, 8 en 9 in de eindrangschikking streden. The All Timers kwamen hier uiteindelijk als sterksten uit de bus gevolgd door FC Snor en De 5e Colonne. Dat betekent dat zij in de officiële eindstand respectievelijk als zesde, zevende en achtste eindigden.
 
HOMMAGE JOHAN MOL – Super Mario Brothers (DFC 3) speelde de slotavond in witte shirts met op de borstzijde de tekst Sterkte Opa, een hommage aan de door acute leukemie getroffen leider Johan Mol van DFC 3. Zie bijgaande foto´s. De websiteredactie onderschrijft de tekst op de spelershirts.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com