7 TEGEN 7 Toernooi gestart*Vervolgronden op de donderdagen 10 en 24 mei

3 mei 2012 2160x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor 7 TEGEN 7 Toernooi gestart*Vervolgronden op de donderdagen 10 en 24 mei

Ook dit jaar wordt op drie donderdagavonden in de maand mei het populaire DFC 7TEGEN7 Toernooi gehouden. Gisteravond 3 mei werd begonnen aan het veel gewaardeerde evenement.

De andere speeldata zijn 10 en 24 mei. Op donderdag 17 mei wordt niet gespeeld vanwege Helmelvaartsdag. Er hadden zich totaal 13 teams ingeschreven. Het toernooi werd daarom in eerste instantie afgewerkt in drie poules: twee groepen van vier teams, één van vijf.
 
Elke poule speelde op de openingsavond een halve competitie. Alle nummers 1 en de twee beste nummers 2 kwalificeerden zich voor de finalepoule. Bij de poule met vijf teams werden de uitslagen behaald tegen de als 5de geëindigde in deze poule niet meegerekend in de eindstand.
De overige teams spelen volgende week de over twee poules verdeelde “verliezersronde”.
 
De eindstanden na de poulewedstrijden van gisteravond:
*Poule A: Academica 3-9, DFC A 6, Krohne Altometer 3, FC Snor (DFC B2) 0.
*Poule B: Super Mario Brothers (DFC3) 3-9, Kansloos United 6, Kiekeboe (DFC B1) 3, De (DFC) Veteranen 0.
*Poule C: Br. Ster Belgrado 4-8 punten, De Kanaries 7, Surivets (DFC 4) 5, De 5e Colonne (DFC5) 3, The All Timers 2. De poulewinst werd bepaald door het onderlinge resultaat.
 
Voor de finalepoule hebben zich gekwalificeerd: Academica, Super Mario Brothers, Br. Ster Belgrado, DFC A en Kansloos United. Deze teams spelen een hele competitie verdeeld over twee donderdagavonden 10 en 24 mei. De winnaar van deze poule wint het toernooi. Er zijn dit jaar dus geen finalewedstrijden.
 
De poule-indeling van de ´verliezersgroep´ is inmiddels ook bekend.
Poule A: Krohne Altometer, FC Snor, Veteranen en De Kanaries.
Poule B: Surivets, Kiekeboe, De 5de Colonne en The All Timers.
 
Zij spelen een halve competitie op donderdagavond 10 mei. Daarna spelen de nummers 1 en 2 van beide poules in de “verliezersronde” op 24 mei een halve competitie voor plaats 6 t/m 9. En de nummers 3 en 4 van beide poules in de “verliezersronde” spelen op 24 mei een halve competitie voor plaats 10 t/m 13.
 
*ORGANISATIE – De organisatie van het 7TEGEN7 is dit jaar in handen van een vijfkoppig comité: Fred Eland, Cees van der Sluis, Martin van Eijk, Ruud Hendriks en Ton Vos.
Zij konden op de openingsavond rekenen op de vrijwillige medewerking van de scheidsrechters Albert Blom, Jack Bakker, Peter Jiskoot, Hans Schaffels, Jan Boet, Hans van den Reydt, Johan Mol en Thijs van den Dussen.
 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com