2 F: Winnaar periode 3 ontmoet in eerste ronde play-offs Dinteloord

2 mei 2012 857x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor 2 F: Winnaar periode 3 ontmoet in eerste ronde play-offs Dinteloord

Mocht DFC de derde periode winnen dan ontmoet het in de play-offs om promotie naar de eerste klasse in eerste instantie Dinteloord.

De Westbrabantse ploeg won in de tweede klasse E de eerste periode. Het tweeluik tussen de winnaar van periode 1 in 2 E en die van periode 3 in 2 F staat gepland op donderdag 17 mei (Hemelvaartsdag) en zaterdag 19 mei. Dinteloord speelt eerst thuis, ongeacht wie de tegenstander wordt. De winnaar van deze tweekamp kwalificeert zich voor de tweede ronde van de play-offs (26 mei en 2 juni). Wie die dubbelslag wint mag zich eersteklasser (blijven) noemen.
 
Aan de play-offs nemen deel de zes periodekampioenen van de tweede klassen E en F plus de teams die als elfde en twaalfde eindigen in de eerste klas C. Voor dit achttal hebben zich reeds gekwalificeerd de periodekampioenen Dinteloord, Terneuzense Boys, WNC en Pelikaan. Terneuzense Boys is al kampioen van 2 E en WNC zo goed als zeker van 2 F. Wie hun deelnametickets aan de nacompetitie om promotie overnemen,  is nog niet bekend.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com