2 F (5): Bal en vaantje voor Pupil van de Week Noah Reijers (DFC F3)

12 mei 2012 1564x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor 2 F (5): Bal en vaantje voor Pupil van de Week Noah Reijers (DFC F3)

Noah Reijers (DFC F3) was Pupil van de Week bij DFC – Drechtstreek. Hij mocht aan de hand van de goed leidende scheidsrechter Roeland uit Sleeuwijk het veld betreden, de toss bijwonen en de symbolische aftrap verrichten.

Na afloop ontving Noah in de bestuurskamer het gebruikelijke clubvaantje en de van de handtekeningen van spelers en leiders voorziene wedstrijdbal. Op zijn verzoek kreeg hij die uit handen van DFC-speler Suleiman van der Straaten.
 
Noah staat overigens bekend als een veelbelovende jeugdspeler. Mede dankzij zijn vele doelpunten werd F3 kampioen van de voorjaarcompetitie. Zijn leiders vol trots: ,,Noah speelt als aanvallende middenvelder en heeft een vrije positie in het offensieve deel van het veld. Hij voetbalt altijd in zijn vrije tijd en sinds 2010 bij DFC bij de kabouters. Noah is een linkspoot, maar wil de bal soms ook nog wel eens met zijn rechter raken. Hij is fan van Feyenoord en Barcelona.´´

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com