Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Sidebar" sidebar. "sidebar-1" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-1" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Homepage" sidebar. "sidebar-2" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-2" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 1" sidebar. "sidebar-3" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-3" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 2" sidebar. "sidebar-4" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-4" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 3" sidebar. "sidebar-5" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-5" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Search_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tabs_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Posts_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_2col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_1col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_Media_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tweets_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Flickr_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Facebook_Like_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Subscribe_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408
v.v. DFC | 2 F (1): Beslissingsduel WNC – Drechtstreek om de titel*DFC grijpt naast prijzen
Notice: Undefined index: rcommentid in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 348

Notice: Undefined index: rchash in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 349

2 F (1): Beslissingsduel WNC – Drechtstreek om de titel*DFC grijpt naast prijzen

12 mei 2012 2298x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor 2 F (1): Beslissingsduel WNC – Drechtstreek om de titel*DFC grijpt naast prijzen

De slotdag van de competitie in de tweede klasse F heeft vanmiddag geen beslissing gebracht over het kampioenschap. WNC en Drechtstreek wonnen beide en eindigden zodoende gelijk op de bovenste plaats. Een beslissingswedstrijd komende donderdag (Hemelvaartsdag) op het veld van Woudrichem moet nu bepalen wie kampioen wordt inclusief promotie naar de eerste klas. De verliezer krijgt een herkansing in de play-offs.

Met de 2-5 zege op DFC pakte Drechtstreek in elk geval de derde periode omdat Altena onderuit ging bij Hardinxveld. DFC, dat moest winnen, beëindigde de competitie door de nederlaag met lege handen. Altena is ook verzekerd van nacompetitie. Wint WNC het beslissingsduel dan neemt Altena de eerste periode van WNC over, zegeviert Drechtstreek dan ontvangt de Brabantse ploeg de derde periodetitel van de Papendrechtse club.
 
Alleen is nog onzeker wie Altena in de eerste play-offs-ronde ontmoet. Pakt Drechtstreek het algemeen kampioenschap, dan moet Altena het opnemen tegen Dinteloord dat de eerste periodetitel in de tweede klasse E veroverde.
 
Onderaan vielen wel alle beslissingen. Na Groote Lindt degradeert ook Schelluinen rechtstreeks ondanks dapper verweer bij WNC dat hard moest strijden om de drie punten te pakken (4-3). Ameide ontsnapte aan de degradatiedans door GDC te verslaan (3-0). De ploeg krijgt nu via de promotie-degradatie play-offs met de periodekampioenen van de derde klas kans het tweedeklasserschap te behouden.
 
Dat zelfde geldt voor GJS dat weliswaar hekkensluiter Groote Lindt klopte maar de veilige tiende plek op de ranglijst toch niet wist te bereiken. Het eindigde met evenveel punten als GDC. Indien clubs gelijk eindigen op niet rechtstreekse degradatie- of promotieposities bepaalt het doelsaldo de officiële rangorde. GDC eindigde op een negatief saldo van -6 tegen GJS -13.  Daardoor is GJS ondanks winst toch de klos.
 
Uitslagen 2 F vandaag (slotronde): DFC – Drechtstreek 2-5, Pelikaan – SV Capelle 1-2, Wieldrecht – Meerkerk 5-1, WNC – Schelluinen 4-3, Hardinxveld – Altena 3-1, Ameide – GDC 3-0, GJS – Groote Lindt 4-1.
Eindstand: WNC 26-53, Drechtstreek 26-53, Altena 26-48, Pelikaan 26-45, DFC 26-40, Meerkerk 26-40, SV Capelle 26-39, Hardinxveld 26-34, Wieldrecht 26-33, GDC 26-31 (-9), GJS 26-31 (-12), Ameide 26-27, Schelluinen 26-26, Groote Lindt 25-18.
Eindstand 3de periode: Drechtstreek 9-21, Altena 9-20, DFC 9-18, Wieldrecht 9-18, WNC 9-18, SV Capelle 9-15, Hardinxveld 9-12, GJS 9-12, Schelluinen 9-12, Meerkerk 9-10, GDC 9-10, Pelikaan 9-9, Ameide 9-6, Groote Lindt 9-3.
Consequenties:
*WNC en Drechtstreek spelen donderdag een beslissingsduel om het kampioenschap.
*Periodetitels voor WNC, Pelikaan en Drechtstreek.
*WNC / Drechtstreek, Pelikaan en Altena nemen deel aan de promotie-playoffs.
*Schelluinen en Groote Lindt degraderen rechtstreeks naar de derde klas.
*GJS en Ameide spelen degradatie-wedstrijden.
 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com