Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Sidebar" sidebar. "sidebar-1" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-1" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Homepage" sidebar. "sidebar-2" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-2" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 1" sidebar. "sidebar-3" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-3" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 2" sidebar. "sidebar-4" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-4" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 3" sidebar. "sidebar-5" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-5" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Search_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tabs_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Posts_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_2col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_1col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_Media_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tweets_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Flickr_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Facebook_Like_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Subscribe_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408
v.v. DFC | Klaverjasseizoen zit er op*Cor van Dijk dit jaar kaartkoning van DFC
Notice: Undefined index: rcommentid in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 348

Notice: Undefined index: rchash in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 349

Klaverjasseizoen zit er op*Cor van Dijk dit jaar kaartkoning van DFC

29 april 2012 1390x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Klaverjasseizoen zit er op*Cor van Dijk dit jaar kaartkoning van DFC

Afgelopen vrijdagavond organiseerde de Klaverjascommissie van DFC de laatste wedstrijd van het seizoen 2011-2012. De belangstelling was groot. De commissie kon zeven tafels verwelkomen.

Een opgetogen medeorganisator Jan Breet: ,,Een goed resultaat voor de organisatie die er hard aan heeft getrokken om tot dit resultaat te komen. De sfeer was voortreffelijk en er werd extra aandacht aan deze avond besteed door middel van extra hapjes die door mijn vermaarde ´warme bakker´ Jan Schuurman op de juiste temperatuur werden geserveerd.´´
 
,,We konden deze avond een drie-tal nieuwe gezichten welkom heten, te weten Theo Edel en de zeer vermaarde gebroeders Bonnema. Met Jolanda en Cees in de bediening werd een ieder weer
tijdig van zijn natje voorzien.´´
 
De 7 prijswinnaars deze avond waren: 1 Sjoerd Bonnema met 5599 punten, gevolgd door Riet Visser 5296 punten. Derde werd Jan Pluymert 5192 punten, 4de Albert Bonnema 5164 punten, 5de Peter Louwman 5162 punten, 6e Cor v. Dijk 5050 punten,en als laatste prijswinnaar Dennis Ringeling met 5045 punten. Geug Leendertse mocht de poedelprijs in ontvangst nemen.
 
De organsatie bracht ook nog een brede bloemenhulde. Clubsecretaris en kaartster Henny Voetee ontving een roodwit boeket als extra stimulans voor een verder herstel na haar operatie. Jolanda Nanlohy kreeg een ruiker voor de voortreffelijke wijze waarop de bar gerund werd in samenwerking met haar vriend Cees van Woerkom. Good old Jan Schuurman werd ook gehuldigd. Voor zijn bijdrage ontving hij een VVV-bon.
 
Jan Breet vervolgt: ,,Inmiddels had mijn medeorganisator Peter Geijp de totaalstand over alle deelgenomen wedstrijden doorgerekend. De beste 6 resultaten telden mee voor het totaal klassement. Er werden totaal 9 wedstrijden verspeeld. Als winnaar werd dit jaar Cor van Dijk gekroond met de wisselbeker en de daarbij behorende envelop plus een herinneringsbeker.´´
 
Cor behaalde een fraaie score van 30.580 punten. Als tweede eindigde dit jaar Ruud Hendriks met 29.901 punten. Ook voor Ruud een envelop plus herinneringsbeker. Als derde eindigde Cors zus Riet Visser met 29.718 punten. Ook zij ontving de envelop + beker.
 
Na alle prijsuitreikingen nam Arie Delmotte plaats achter het muzikale instrumentenpaneel wat al met al nog een gezellig uurtje opleverde. Jan Breet afrondend: ,,Een ieder die op zijn of haar wijze een steentje heeft bijgedragen aan dit seizoen: bedankt! Wij vonden het TOP. Wij hopen u eind augustus weer aan de klaverjastafel te ontmoeten. Een ieder is welkom. Tot slot iedereen een gezonde en fijne vakantie toegewenst namens de organisatie´´.
 
Het organisatiecomité bestond uit Peter Geijp, Fred Eland, Ruud Hendriks, Ton Vos, Peter Louwman en Jan Breet.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com