Kampioenschap DFC MB1, E2 en F3 op spannende slotdag voorjaarscompetitie

21 april 2012 837x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Kampioenschap DFC MB1, E2 en F3 op spannende slotdag voorjaarscompetitie

Update (link foto´s DFC F3) – Drie jeugdteams van DFC zijn vandaag kampioen geworden. De website-redactie feliciteert bij deze DFC MB1, E2 en F3 met het geweldige resultaat.

*De meisjes MB1 klopten thuis de enig overgebleven concurrent Papendrecht MB1 met 3-0. Een gelijkspel zou al voldoende zijn geweest om de vlag in top te hijsen. DFC MB1 eindigde de voorjaarscompetitie met 24 punten uit 10 wedstrijden. Papendrecht bleef steken op 19 punten uit eveneens tien duels. Leider Patrick van de Wetering werd door zijn ´meiden´ na afloop gehuldigd met een koud bad in de sloot achter het hoofdveld.
 
*Voor DFC E2 eindigde een buitengewoon spannende ochtend eveneens in feeststemming. Het team won bij ASWH E5 met 2-5 en eindigde zo met een puntentotaal van 25 punten uit 10 wedstrijden. Concurrent Nieuw Lekkerland E2 won ook zijn slotwedstrijd en rondde de competitie zo af met hetzelfde puntentotaal als DFC E2 (25 punten). Het doelsaldo gaf de doorslag. Dat van DFC bleek beter, waardoor de roodwitte ploeg zich kampioen mag noemen.
 
*DFC F3 werd vanmiddag ook voorjaarskampioen door de uitwedstrijd bij Drechtstreek F11 met 5-9 te winnen. De roodwitte ploeg had overigens al aan een gelijkspel voldoende maar besloot niets aan het toeval over te laten. Het kampioensduel van DFC F3 was tevens het slotduel van de voorjaarscompetitie.
 
Foto´s van het kampioenschap van F3 en andere activiteiten van dit succesvolle team zijn te vinden in het fotoalbum van Hans IJben (evt kopiëren en plakken):
 
picasaweb.google.com/116526582113468965731/DFCF3Voorjaar
 
**Voor een overzicht van de uitslagen van de diverse jeugdwedstrijden van DFC zie de link Uitslagen.
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com