JEUGD: Groote Lindt E3 – DFC E3 10-3

21 april 2012 843x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD: Groote Lindt E3 – DFC E3 10-3

Na vandaag is de competitie ten einde. We mochten nog een maal aantreden en wel vandaag tegen kampioen Groote Lindt. Het zou dus een pittige wedstrijd worden.

We begonnen echter goed en heel even is er verwarring bij Groote Lindt, maar lang duurt dat niet. De tegenstander gaat steeds beter combineren en de DFC-ers vergeten de tegenstander te volgen maar lopen achter de bal aan. Groote Lindt vindt steeds de vrij staande spelers en dit leidt eveneens tot 4 goed uitgespeelde doelpunten. Omdat wij de vrije man niet aanspelen, maar steeds voor de individuele actie gaan zijn we helaas nauwelijks gevaarlijk.

In de rust geven de spelers toch aan dat ze de wedstrijd nog willen winnen wat direct na rust ook duidelijk gemaakt wordt. Ze zitten kort op de tegenstander en bij balbezit spelen we de bal naar elkaar toe. Als Mert Nick de diepte instuurt weet de keeper het schot nog te keren, maar Ryan werkt de rebound in de touwen. Vervolgens hebben we pech dat de bal twee maal op de lat stuitert en dat Colin net te kort komt bij de tweede paal om de 4-2 binnen te schieten.

Groote Lindt weet zich helaas te herpakken en combineert een mooie 5-1 en 6-1 binnen. Toch maakt Nick direct daarna de 6-2, maar het offensief en samenspel kunnen we niet volhouden. Omdat Stijn een paar keer verkeerd uittrapt en Michael de bal een paar keer te snel naarvoren speelt geven we het balbezit weer uit handen waardoor Groote Lindt uit kan lopen naar 10-2. Het laatste woord is aan Efe die na goed doorzetten de 10-3 nog weet aan te tekenen.

Het was vandaag een mooie les in positiespel die we mee kunnen nemen naar het komende toernooi bij FC Binnenmaas. Komende week trainen we nog twee keer, maar in de maand mei zullen we alleen nog op dinsdagavond trainen. 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com