Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Sidebar" sidebar. "sidebar-1" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-1" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Homepage" sidebar. "sidebar-2" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-2" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 1" sidebar. "sidebar-3" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-3" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 2" sidebar. "sidebar-4" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-4" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 3" sidebar. "sidebar-5" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-5" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Search_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tabs_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Posts_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_2col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_1col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_Media_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tweets_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Flickr_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Facebook_Like_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Subscribe_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408
v.v. DFC | JEUGD (4): DFC MC1 – Tricht MC1: 2-0
Notice: Undefined index: rcommentid in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 348

Notice: Undefined index: rchash in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 349

JEUGD (4): DFC MC1 – Tricht MC1: 2-0

3 april 2012 897x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD (4): DFC MC1 – Tricht MC1: 2-0

Na de twee onverdiende nederlagen van de voorgaande twee weken waren we er weer van overtuigd dat we dit weekend de 3 punten niet weg gingen geven. Onze tegenstander was voor ons een onbekende dus wisten we niet wat ons te wachten stond.

Het eerste gedeelte van de eerste helft was het eenrichtingsverkeer richting de goal van Tricht. We misten vandaag naast Amber ook Minou en moesten een beetje improviseren wat de aanval betreft. Charissa in de spits, Yoella van laatste vrouw naar rechtsbuiten en Sharon en Linde samen in het centrum van de verdediging. En niet te vergeten dat Celia ( MC2) ons wilde bijstaan zodat we toch een wissel hadden. Met verschillende aanval technieken probeerde we de verdediging van Tricht te doorbreken, we kwamen een paar keer tot een schot op goal maar die waren alle niet doeltreffend.
 
Charissa had het moeilijk tegen de stugge meiden in de verdediging – met handen en voeten probeerden ze onze spits af te stoppen. Toch glipte Char er een keer goed langs over rechts. Het goede schot werd half weg gestompt door de keepster en kwam voor de voeten bij de goed meegelopen Shirley. Die knalde de bal beheerst in de bovenhoek: 1-0. Vlak na de 1-0 wist Charissa weer door de verdediging te glippen en zag haar goede schot in de rechterhoek verdwijnen. Maar de rechtse doelpaal stond de 2-0 in de weg zodat we met 1-0 gingen rusten .
 
Na rust werd het duel rommelig en slordig en moest de DFC-verdediging er af en toe flink tegenaan om de Tricht-aanval te stoppen. Lot,Lin, Shar en Celia en natuurlijk onze goalie Selin hielden de boel goed dicht. Selin had haast nog geen bal gehad dus besloot zij maar een uittrap in drievoud weg te trappen en dit zag er erg grappig. Na verschillende kansjes ging Danique met een mooie passeeractie op de goal af. Ze schudde de laatste vrouw van zich af en met een listig puntertje plaatste ze de bal langs de goede keepster in de verre hoek: 2-0.
 
Na deze goal hoopte ik dat we met nog meer doelpunten het doelsaldo konden opschroeven maar helaas zat er niet veel meer in en hebben we de wedstrijd goed uitgespeeld. Het was zeker niet onze beste wedstrijd maar als je uiteindelijk wint is dat niet zo erg . Goed gedaan meiden – we gaan nu eerst op Paaskamp en daarna zien we wel.
MC1 speelde met Selin, Lotte, Sharon, Lindy, Linde, Danique, Kelsey, Yoella, Charissa, Shirley, Eva en Celia. (gr cees)

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com