JEUGD (3) : Tricht MC1 – DFC MC1 1-5

16 april 2012 935x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD (3) : Tricht MC1 – DFC MC1 1-5

Donderdagavond jl. moesten we aantreden voor het inhaalduel tegen Tricht. We begonnen goed aan de wedstrijd met snelle aanvallen over rechts en goede voorzetten van Minou. Maar het nog niet om de score te openen.

Uit een corner wisten we dan toch te scoren. Danique nam de hoekschop met een punter en die ging hard voor de goal langs. De meiden van Tricht zagen Shirley over het hooft en die tikte de bal tegendraads in de goal 0-1.
Toch lieten we ons terugdrukken en dat gaf Tricht vertrouwen om door te zetten. We werden slordig met het wegwerken van de bal en dat resulteerde in een vrije trap schuin voor de goal op z´n 20 meter. Met een goede trap belande de bal hoog in de goal – onhoudbaar voor de keepster: 1-1.

Dit maakte ons weer wakker want daarna hebben we alleen nog maar op de andere helft gespeeld. Minou ging er weer een keer langs. In plaats van een schot op goal gaf ze een voorzet hard voor de goal langs waar de goede keepster moeite mee had. Die liet de bal los waardoor Charissa er mee vandoor ging en de bal in een leeg doel kon schieten: 1-2.

Na de rust pakten we de aanval weer op. Danique speelde weer als vanouds en samen met Kelsey , Eva en Linde waren zij de baas op het middenveld ,na een minuut of tien scoorde Charissa haar tweede goal na mooi samenspel met Minou. Na een perfect een- twee-tje pingelde ze door de verdediging en stiftte de bal mooi over de uitkomende keepster: 1-3 .

Nu ging Charissa helemaal los een scoorde ook de 1-4 – weer na een mooie solo en weer met een soort lobje over de keepster. We kwamen zelf niet meer in gevaar want de verdediging stond als een huis. In de rust hadden we een keeperswissel toegepast. Linde ruilde met Selin die met haar inzet in de aanval voor gevaar zorgt.Nu dus ook want na het doorjagen van Selin kwam Charissa weer oog in oog met de keepster en rondde dit koelbloedig af: 1-5.

Na een lange rit uitstekend gespeeld meiden  – complimenten voor het gehele team.

In de verdediging speelden: Selin, Linde, Lotte, Eva, Yoella, Sharon, Lindy. Op het middenveld : Eva, Kelsey, Danique, Linde. In de aanval: Shirley, Minou, Charissa en Selin.
 
Zaterdag er weer vol tegenaan. (gr cees)
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com