JEUGD (1): DFC A1 haalt vette streep door kampioensfeest Sliedrecht (3-2)

14 april 2012 1572x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD (1): DFC A1 haalt vette streep door kampioensfeest Sliedrecht (3-2)

DFC A1 zorgde vanmiddag voor een voor de roodwitte jeugd-gemeenschap schitterende verrassing door kampioens-kandidaat Sliedrecht A2 met 3-2 te verslaan.
Sliedrecht dat bovenaan staat en tot nu toe maar één keer gelijkspeelde en voor de rest alles won, kon bij DFC kampioen worden Maar het beoogde feest werd door de roodwitte jongens van A1 ´knap´ verpest (3-2)

DFC begon met een fantastische inzet en keihard werken. Helaas vergaten ze vaak om kort te dekken. De eerste goal viel door een mooi afstandsschot van Sliedrecht dat in de verre hoek belandde.
Sliedrecht was in het begin gewoon de betere ploeg en beloonde zichzelf door in de 27ste minuut de 0-2 te maken na een schitterende bal in de kruising. DFC-keeper Marc gleed weg en was kansloos.
 

Na de tweede Sliedrechtse goal werd DFC wakker en zaten ze overal kort op met nog steeds dezelfde werklust. Dit werd beloond na een goeie corner van Ahmet waarna aanvoerder Sem de bal goed inkopte: 1-2.

DFC werd sterker en ging beter voetballen. Na een overtreding op Kevin werd de bal op de stip gelegd. Maurizio (wordt maandag a.s. 17) rondde deze perfect af – de bal verdween in de rechterkruising. In de tweede helft ging DFC echt goed voetballen met 120 procent inzet, meldt trainer Kevin Verstegen trots.
Na ruim 65 minuten spelen werd Jowi weggestuurd in de diepte. Hij behield goed het overzicht en gaf de bal aan Ahmet die de 3-2 maakte.In de laatste 25 minuten hield DFC goed stand en pakte het goed de rustmomenten. In de allerlaatste minuten kreeg DFC nog mogelijkheden maar deze bleven onbenut. Verdedigend stond het sterk en aanvallend speelde DFC redelijk tot goed voetbal, concludeerde Kevin Verstegen na afloop.
DFC A1 speelde met: Marc van Rooij, Oguz Bordere, Sem Broere, Martin Glimmerveen, Moreno Cretella, Irenio Donizio, Kevin Kortekaas, Twan Trapman, Terry de Visser, Esat Karaer, Tim Huibens , Ahmet Tasqin, Maurizio Cretella, Jordy Boogert.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com