DFC komt voor eerst sinds 12 november niet tot scoren*Oefenduel eindigt 0-0

4 april 2012 652x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC komt voor eerst sinds 12 november niet tot scoren*Oefenduel eindigt 0-0

DFC kwam dinsdagavond in de oefenwedstrijd tegen zaterdag-derdeklasser SC Amstelwijck niet verder dan een 0-0 gelijkspel. Het was voor het eerst sinds 12 november dat het de laatste weken flink scorende DFC in een competitie/oefenwedstrijd niet tot treffers kwam. Die dag werd thuis met 0-2 verloren van Meerkerk.

Het oefenduel van dinsdag verliep zeer teleurstellend. Hoewel DFC domineerde creëerde de ploeg zich pas in de slotfase enkele kansen. Voor rust onderscheidde vooral doelman Michael Bekkers (fotoinzet) zich. Hij wist stadgenoot SC Amstelwijck enkele malen met goede reddingen van scoren af te houden. Interim-trainer Robert Mohan van DFC sprak na afloop van een nuttige oefenwedstrijd.
 
DFC zet de competitie in de tweede klasse F zaterdag voort met een thuiswedstrijd tegen hekkensluiter Groote Lindt uit Zwijndrecht.
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com