DFC 7TEGEN7 Toernooi begint a.s. donderdag 3 mei met dertien teams

24 april 2012 1383x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC 7TEGEN7 Toernooi begint a.s. donderdag 3 mei met dertien teams

Update (o.m. poule-indeling) – Ook dit jaar wordt op drie donderdagavonden in de maand mei het populaire DFC 7TEGEN7 Toernooi gehouden. Komende donderdagavond 3 mei wordt begonnen aan het veel gewaardeerde evenement.

De andere speeldata zijn 10 en 24 mei. Op donderdag 17 mei wordt niet gespeeld vanwege Helmelvaartsdag. Er hebben zich totaal 13 teams ingeschreven. Het toernooi wordt daarom in eerste instantie afgewerkt in drie poules: twee groepen van vier teams, één van vijf.

Fred Eland namens de organisatie: ,,Doordat we dit jaar op 4 velden spelen is het totale programma per avond iets korter en kunnen we om half acht beginnen. De teams zijn verdeeld in drie poules en elke poule speelt een halve competitie op de eerste avond. Na deze avond gaan alle nummers 1 en de twee beste nummers 2 naar de finalepoule. Bij poule C (vijf teams) worden de uitslagen behaald tegen de als 5de geëindigde in deze poule niet meegerekend in de eindstand.´´

,,De teams in de finalepoule spelen een hele competitie verdeeld over twee donderdagavonden 10 en 24 mei. De winnaar van deze poule wint het toernooi. Er zijn dit jaar dus geen finalewedstrijden.´´
 
,, De overige teams komen in de “verliezersronde” en worden verdeeld over twee poules van vier teams. Zij spelen een halve competitie op donderdagavond 10 mei. Daarna spelen de nummers 1 en 2 van beide poules in de “verliezersronde” op 24 mei een halve competitie voor plaats 6 t/m 9. En de nummers 3 en 4 van beide poules in de “verliezersronde” spelen op 24 mei een halve competitie voor plaats 10 t/m 13.´´
 
Fred tot slot: ,,En niet onbelangrijk: Op de laatste avond ontvangt elk team nog een aantal consumptiebonnen en een schaal met gefrituurde snacks.´´
 
De poule-indeling ziet er dit jaar als volgt uit:
*Poule A: DFC A, Krohne Altometer, FC Snor (DFC B2), Academica.
*Poule B: Super Mario Brothers (DFC3), Kansloos United, Kiekeboe (DFC B1), De (DFC-)Veteranen.
*Poule C: Br. Ster Belgrado, De Kanaries, De 5e Colonne (DFC5), The All Timers, Surivets (DFC4).
 
*Bijgaand enkele beelden van de vorige aflevering van het ´7 tegen 7´.
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com