DFC 2 (2): Heerjansdam 4 haalt in blessuretijd streep door roodwit feestje (2-2)

7 april 2012 1528x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC 2 (2): Heerjansdam 4 haalt in blessuretijd streep door roodwit feestje (2-2)

DFC 2 kende een nerveuze start tegen het geroutineerde Heerjansdam 4 dat duidelijk zijn sportieve plicht niet wilde verzaken. Het Tweede hoopte uiteindelijk op tempo en conditie de tegenstander te kloppen. Na een half uur leek die aanpak naar succes te leiden. Aanvoerder Marlon Kramer en Davut Sahan kwamen dicht in de buurt van de verlossende openingstreffer maar ontbeerden net het bekende tikkeltje mazzel.

Heerjansdam presenteerde zich welgeteld maar één keer gevaarlijk. Een inzet verdween net naast. In blessuretijd van het eerste bedrijf kreeg DFC loon naar werken. Met een knap schot tikte Marlon Kramer – altijd vooropgaand in de strijd – via de binnenkant van de paal de opluchtende 0-1 binnen.
 
In het tweede bedrijf wist Heerjansdam al vrij snel langszij te komen door een vrije trap binnen te koppen (1-1). Voor DFC werd het toen een race tegen de klok. Met enkele wissels poogde trainer Robert Mohan de druk te verhogen. De acties verliepen echter te gehaast waardoor Heerjansdam zij het met het nodige geluk de boel gesloten wist te houden.
 
Maar drie minuten voor tijd sloeg Het Tweede alsnog toe. Maarten Zilverschoon tikte een vrije trap van net buiten de zestien fraai achter de Heerjansdamse doelman: 1-2. Het kampioenschap leek binnen, ware het niet dat in blessuretijd Heerjansdam op identieke wijze als bij de eerste gelijkmaker alsnog voor een onverwachte remise zorgde (2-2). Grote teleurstelling uiteraard in het roodwitte kamp. Een min of meer gepland feestje uitstellen is immers niet de leukste bezigheid. Maar het feestje is nog altijd goed in zicht.
 
DFC 2: Mehmet Tokul, Emrah Kaya, Aike Janssen, Arvind Ramesar, Marlon Kramer, Marcel van Nes, Maarten Zilverschoon, Sabit Kayhan, Halil Bucgun, Appie Güler, Davut Sahan. Wissels: Said Sous,  Anthony Radjekoemar, Delil Yildiz, Kusay Pekince,

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com