2 F(4): Pupil van de Week Zakaria krijgt bal en vaantje uit handen spits Marvin

21 april 2012 1651x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor 2 F(4): Pupil van de Week Zakaria krijgt bal en vaantje uit handen spits Marvin

Zakaria Oualid was Pupil van de Week bij DFC – Schelluinen. Hij is 10 jaar en speelt in de E1. Zakaria woonde de bespreking en de warming-up bij. Aan de hand van scheidsrechter Freek van Herk betrad hij om drie uur het speelveld om vervolgens zowel de toss als de aftrap te verrichten.

Na afloop ontving hij in de bestuurskamer het bekende DFC-vaantje en de wedstrijdbal die was voorzien van de handtekeningen van de DFC-spelers – en leiders. Die werden op verzoek van Zakaria uitgereikt door Marvin Hooplot die DFC in de slotfase aan een 2-0 zege hielp.
 
Zakaria was na afloop uiteraard zeer verguld met alle eer die hem ten deel was gevallen. Volgens zijn leiders  is hij een zeer snelle en balvaardige speler die graag zijn tegenstander uitspeelt. ´Zakaria is een scorende spelers en heeft dit jaar al een paar belangrijke doelpunten gemaakt. Hij is tevens niet beroerd om zijn verdedigende taken uit te voeren´, zeiden die leiders vooraf.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com