Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Sidebar" sidebar. "sidebar-1" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-1" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Homepage" sidebar. "sidebar-2" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-2" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 1" sidebar. "sidebar-3" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-3" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 2" sidebar. "sidebar-4" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-4" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 3" sidebar. "sidebar-5" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-5" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Search_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tabs_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Posts_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_2col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_1col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_Media_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tweets_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Flickr_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Facebook_Like_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Subscribe_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408
v.v. DFC | 2 F (1): DFC kan zich na ongelukkig verlies volledig richten op derde periode
Notice: Undefined index: rcommentid in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 348

Notice: Undefined index: rchash in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 349

2 F (1): DFC kan zich na ongelukkig verlies volledig richten op derde periode

26 april 2012 1392x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor 2 F (1): DFC kan zich na ongelukkig verlies volledig richten op derde periode
DFC is de belangrijke slotfase in de tweede klasse F vanmiddag onfortuinlijk begonnen. De roodwitte ploeg verloor het inhaalduel tegen GDC in het Noordbrabantse Eethen met 2-0. Bij rust leidde de Genderen Drongelen Combinatie al met 1-0.
 
Door het verlies is DFC een van de twee ijzers kwijt, die het in het vuur had om een ticket te bemachtigen voor de interessante nacompetitie om promotie naar de eerste klas. Het recht om de eerste periodetitel van WNC ´over te nemen´  indien die ploeg kampioen wordt, lijkt nu definitief in handen van Drechtstreek. De Papendrechters hebben een voorsprong van zeven punten op DFC daar waar er per club nog maar maximaal zes te veroveren zijn.
 
De roodwitte ploeg kan zich nu volledig richten op het binnenslepen van de derde periode – de alternatieve route voor deelname aan de nacompetitie. Cruciaal wordt volgende week het treffen tussen Altena en DFC, de twee grote kanshebbers voor de derde periodetitel.
 
Het duel van vanmiddag tussen GDC en DFC gold nog voor de tweede periode, die zoals bekend werd gewonnen door Pelikaan. DFC kende in Eethen vrijwel continu een veldoverzicht tegen het  massaal verdedigende GDC dat zijn ´Chelsea-strategie´ toch beloond zag met drie kostbare punten. De sympathieke debutant in de tweede klas ontsnapt door de zege vrijwel zeker aan rechtstreekse degradatie.
GDC kwam na een kwart wedstrijd op 1-0 door een treffer van Pascal de Vries. In blessuretijd benutte aanvoerder Jasper Somsen een strafschop en bezorgde zijn ploeg zo een feestelijk middagje.
 
Uitslag 2 F vandaag: GDC – DFC 2-0 (inhaal tweede periode).
Stand: WNC 24-50*, Drechtstreek 24-47, Altena 24-45, Pelikaan 24-42*, DFC 24-40, Meerkerk 24-37, SV Capelle 24-33, Hardinxveld 24-31, Wieldrecht 24-30, GDC 24-28, GJS 24-28, Ameide 24-24, Schelluinen 24-23, Groote Lindt 24-18. (*periodekampioenen).
Stand 3de periode (9 duels): DFC 7-18 (+15), Altena 7-17 (+9), Drechtstreek 7-15 (+10), Wieldrecht 7-15 (+7), WNC 7-15, SV Capelle 7-9, Hardinxveld 7-9, Schelluinen 7-9, GJS 7-9, Meerkerk 7-7, GDC 7-7, Pelikaan 7-6, Ameide 7-3, Groote Lindt 7-3.
 
Zaterdag 5 mei: Schelluinen- Hardinxveld, Meerkerk – WNC, SV Capelle – Wieldrecht, Groote Lindt – Pelikaan, Altena – DFC, Drechtstreek – Ameide, GDC – GJS.
Zaterdag 12 mei (slotronde): DFC – Drechtstreek, Pelikaan – SV Capelle, Wieldrecht – Meerkerk, WNC – Schelluinen, Hardinxveld – Altena, Ameide – GDC, GJS – Groote Lindt.
*Op 5 en 12 mei beginnen alle wedstrijden om 14.30 uur.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com