Veel belangstelling voor speciale bijeenkomst Businessclub

12 maart 2012 1637x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Veel belangstelling voor speciale bijeenkomst Businessclub

De stadsderby tussen DFC en Wieldrecht stond vandaag ook in het teken van de traditionele Business-to-Business (B2B) bijeenkomst van de door hoofdsponsor Danny van Adrichem aangevoerde Businessclub DFC. Vanwege dit speciale evenement begon de wedstrijd al om half drie, een half uur eerder dan gebruikelijk.

De sportzaal bewees weer haar nut als ontvangstruimte voor de leden van de businessclub. De zaal was fantastisch in DFC-stijl aangekleed door diverse vrijwilligers. Waarvoor dank. De belangstelling van sponsors en sympathisanten was ongekend groot.  Dit tot grote tevredenheid van onder andere Jan Breet, een van de organisatoren van het Business-to-Business-event.

Jan: ,,Tijdens de bijeenkomst konden de business-leden zowel hun zakelijke als persoonlijke banden met de lokale ondernemers uitbreiden. Verder konden ze hun onderneming onder de aandacht brengen van potientiële zakenpartners.´´ En dat gebeurde ook. Vanzelfsprekend woonden de aanwezigen ook de stadsderby tussen DFC en Wieldrecht bij. Die ging helaas voor DFC verloren (2-3) maar kende geen negatieve invloed op de sfeer.

De speciale Businessclub-sessie kreeg na de wedstrijd ook nog een zeer gewaardeerde muzikale omlijsting in de kantine die voor iedereen toegankelijk was.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com