Veel aandacht voor site en carnavalsgilde DFC in lentenummer VoetbalJournaal

28 maart 2012 1003x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Veel aandacht voor site en carnavalsgilde DFC in lentenummer VoetbalJournaal

In de lente-editie van het populaire en veel gelezen blad VoetbalJournaal Dordrecht dat huis-aan-huis verschijnt, is DFC weer flink aanwezig.

De redactie belichtte onder meer DFC´s Carnavalsgilde Nar Veure dat met de collega´s van De Schenkeltrappers (EBOH) eigenlijk sinds een aantal jaren dé pijlers zijn waarop het carnaval in Dordrecht rust. ´Op het veld vochten DFC en EBOH door de jaren heen menig robbertje uit. Maar de twee voetbalbolwerken trekken ook samen op. Zo weten de carnavalsverenigingen Nar Veure (DFC) en De Schenkeltrappers (EBOH) elkaar te vinden tijdens het vierdaagse feest´, aldus de veelbetekende inleiding van het artikel met de duidelijke kop ´DFC en EBOH grootste vrienden tijdens carnaval´.
 
*Het VoetbalJournaal interviewde voorts Fred van Dongen, de eindredacteur van de website van DFC. Wat velen niet weten is dat de site vaak wordt geredigeerd in Barcelona. Fred zegt onder meer in het VoetbalJournaal: ,,Met de moderne communicatiemiddelen is dat heel goed te doen. De moderne tijd kent eigenlijk geen grenzen. Altijd leuk om bijvoorbeeld op zaterdagavond in Camp Nou op de phone nog even de verslagen van DFC 1 en 2 na te lezen die ik enkele uren eerder op de site heb gezet´´. Fred verblijft regelmatig in Barcelona en is ook vaak bij thuiswedstrijden van FC Barcelona te vinden op de tribunes van Camp Nou.
 
De DFC-site is volgens het blad en ook anderen een van de betere in zijn genre. ,,Het succes zit volgens mij mede in het journalistieke karakter. Feiten melden, toelichting bieden, uitleg geven. Maar ook even je cluppie fanatiek promoten´´, aldus de eindredacteur van DFC´s website in het VoetbalJournaal.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com