Semi Dural Pupil van de Week bij DFC tegen Hardinxveld

3 maart 2012 1226x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Semi Dural Pupil van de Week bij DFC tegen Hardinxveld

Semi Dural (10 jaar) was zaterdag Pupil van de Week bij DFC – Hardinxveld. Hij speelt in E2 als verdediger rechtsachter en dit doet hij met grote plezier. Semi’s vader is leider/ trainer van het team.

Zoals gebruikelijk mocht Semi de voorbespreking van het eerste bijwonen en betrad hij aan de hand van scheidsrechter Bos uit Vlissingen kort voor de aftrap het speelveld. Natuurlijk mocht hij ook de symbolische aftrap verrichten.
Na afloop kreeg Semi uit handen van DFC´s Sabit Kayhan in de bestuurskamer de gebruikelijke wedstrijdbal-met-spelershandtekeningen en het clubvaantje uitgereikt.Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com