Pupil van de Week Yves Visser ziet DFC winnen van SV Capelle

31 maart 2012 1283x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Pupil van de Week Yves Visser ziet DFC winnen van SV Capelle

Yves Visser was zaterdag Pupil van de Week bij DFC – SV Capelle (4-2). Hij speelt in F2 en was vorig seizoen nog kabouter. In het veld heeft Yves nog geen vaste positie, zwerft nog het hele veld over, net als zijn medespelertjes. Zijn favoriet is Ronaldinho. Yves houdt zelf ook van trucjes, een panna maken is helemaal mooi. Favoriete clubs zijn Feyenoord en Barcelona.

Yves mocht zoals gebruikelijk de voorbespreking van DFC 1 bijwonen en meedoen aan de warming-up. Om drie uur betrad hij aan de hand van scheidsrechter Van Essen het hoofdveld. Na het bijwonen van de toss mocht hij de symbolische aftrap verrichten en scoren.
 
Na afloop kreeg Yves uit handen van topschutter Bart Vosselman – deze middag weer goed voor twee goals – het clubvaantje en de van spelershandtekeningen voorziene wedstrijdbal. Dat gebeurde in de bestuurskamer.
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com