Pupil van de Week Jairo Todd: Aftrap, clubvaantje en wedstrijdbal

17 maart 2012 1657x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Pupil van de Week Jairo Todd: Aftrap, clubvaantje en wedstrijdbal

Jairo Todd (10) was vandaag Pupil van de Week bij de stadsderby DFC – Wieldrecht. Hij speelt in E2 en is de enige linkspoot in het team. Zo nu en dan sprokkelt hij een doelpunt mee. Op de training doet Jairo altijd zijn best en is hij ´een lieve jongen in de omgang met de trainers en de andere pupillen´, aldus DFC´s jeugdcommissie.

Jairo mocht zoals gebruikelijk de voorbespreking van DFC 1 bijwonen en meedoen aan de warming-up. Om half drie betrad hij aan de hand van de scheidsrechter het hoofdveld. Na het bijwonen van de toss mocht hij de symbolische aftrap verrichten en scoren.
 
Na afloop ontving Jairo uit handen van speler Robert Ramesar het clubvaantje en de van spelershandtekeningen voorziene wedstrijdbal. Dat gebeurde in de bestuurskamer.
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com