Paul Koster: We dachten ten onrechte dat we het op halve kracht konden klaren

18 maart 2012 664x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Paul Koster: We dachten ten onrechte dat we het op halve kracht konden klaren

DFC-hoofdtrainer Paul Koster geeft na elke competitiewedstrijd van DFC 1 speciaal voor de website zijn visie op het gespeelde duel. Vandaag Paul Koster over de verrassend verloren stadsderby met Wieldrecht.

´´ Afgelopen weken de hemel in geschreven en dat mocht ook wel als je drie wedstrijden met zoveel doelpunten voor wint. Maar dan hoop je dat het geen invloed heeft op de eerstvolgende wedstrijd. Dat we geleerd hebben van de afgelopen jaren. Dat bleek dus niet het geval te zijn. We pompten weer eens onze dikke nek op en we dachten dat we het wel op halve kracht zouden kunnen doen.

´´Als je een wedstrijd zo aanvliegt met geen wedstrijdinstelling dan ga je verliezen. En dat was dus ook het geval. Ik wist niet wat ik zag het eerste half uur, op alle fronten afgetroefd. Er liep gewoon een stel kleine jongens op het veld die door een gretig en goed voetballend Wieldrecht niks te vertellen had. Dat is een sombere constatering omdat we op deze manier ook weer gewoon naar beneden moeten kijken.

´´De tweede helft geprobeerd om het tij te keren. Vervolgens scoren we gelijk na rust en dan moeten we doordrukken. Maar dat ritme werd onderbroken door allerlei rare beslissingen van de scheidsrechter. Deze man had heel de wedstrijd al lucht over en liep heel de wedstrijd constant te fluiten om vervolgens ook na elk fluitsignaal nog even een houding aan te nemen van ´ik ben de baas en niemand anders´. Zonde van zo\’n jongen die waarschijnlijk op zaterdag niks anders te doen heeft maar voetbal wel leuk vindt en dat zelf niet kan en vervolgens maar gaat fluiten.

´´Voor sinterklaas moet hij maar eens handschoenen vragen met een gele en rode binnenkant dan hoeft hij zijn kaarten niet constant uit zijn zak te halen. Overigens hebben we niet verloren door deze krotenkoker. Wij waren niet goed genoeg vandaag en te arrogant en dat is zonde want we waren de juiste weg ingeslagen. Deze week weer hard trainen en op naar de volgende wedstrijd.´´
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com