Paul Koster met onmiddellijke ingang gestopt als hoofdtrainer DFC

21 maart 2012 802x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Paul Koster met onmiddellijke ingang gestopt als hoofdtrainer DFC

Update – Paul Koster (39) is met onmiddellijke ingang gestopt als hoofdtrainer van DFC 1. Dat is gebeurd in goed overleg met het DFC-bestuur. Paul heeft zijn besluit op diverse gronden gebaseerd.

Voorzitter Ger Hüsen van DFC: ,, We hebben zijn verzoek om er mee te stoppen ingewilligd en vanaf heden is hij dus geen trainer meer van DFC. Als mens en als trainer heb ik Paul hoog staan. Hij heeft veel voor DFC betekend. Ik betreur zijn vertrek, maar heb begrip voor zijn redenen.´´
 
Technisch coördinator Arie Evers heeft dinsdagavond de selectie ingelicht. Bedoeling is dat trainer Robert Mohan van DFC 2 de taak van Paul overneemt. Hij zal echter Het Tweede voor zo lang nodig is blijven begeleiden met mogelijke assistentie van Arie en Anne Evers en de huidige leider van DFC 2 Veru. De training van Het Tweede wordt op dinsdag in principe overgenomen door Arie Evers. Robert Mohan traint die avond DFC 1.
 
DFC 1 en 2 gaan op donderdagavond gezamenlijk trainen onder leiding van Robert Mohan en oud-trainer Laurens Gerlich. Op wedstrijddagen is Mohan bij de voorbereiding van DFC 2, dat hard op weg is naar het kampioenschap in de reserve derde klas, om vervolgens de voorbespreking en de wedstrijdcoaching van DFC 1 te (bege)leiden. Indien nodig zullen de werkafspraken met betrekking tot het eerste en tweede gaandeweg worden bijgesteld.
 
Robert Mohan zou pas volgend seizoen hoofdtrainer worden maar die benoeming is nu versneld. Oud-trainer Laurens Gerlich is gevraagd vanaf heden enkele taken binnen de trainersstaf op te pakken. Met Gerlich was al een akkoord bereikt over diens rentree in de technische staf. Dat zou in het nieuwe seizoen worden geëffectueerd maar dat is nu gedeeltelijk vervroegd.
 
Paul Koster was bezig aan zijn derde jaar bij DFC. Onder zijn leiding promoveerde de ploeg twee jaar geleden via de nacompetitie naar de tweede klas. Paul bereikte enkele weken geleden al een akkoord met Oranje Wit waar hij in het nieuwe seizoen hoofdcoördinator wordt van de jeugdopleiding. Laurens Gerlich bezorgde DFC drie jaar geleden het kampioenschap van de vierde klas.
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com