Marlon Kramer (DFC 2) verblijd met aanvoerdersband van FC Barcelona

3 maart 2012 2384x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Marlon Kramer (DFC 2) verblijd met aanvoerdersband van FC Barcelona

Aanvoerder Marlon Kramer van DFC 2 trad vanmiddag aan met een originele aanvoerdersband van FC Barcelona.  Hij kreeg het bijzondere attribuut aangeboden door DFC´s pr-man Fred van Dongen, die zoals bekend een stevige binding heeft met de fameuze club uit de hoofdstad van Catalonië. Op de band prijkt de tekst Capita, Catalaans voor captain.

Fred had de band toegezegd tijdens het recente trainingskamp van DFC 2 in Málaga. Vorige week stapte hij naar de bekende Botiga van Barcelona in het stadion Camp Nou om de belofte na te komen. Marlon testte de band meteen uit en met succes. DFC 2 versterkte zijn koppositie door een prima 5-1 zege.
 
*Ook voor DFC-secretaris Hennie Voetee, die herstellende is van een operatie, was er Barcelona-nieuws. Ze kreeg het FC Barcelona-tenuetje voor haar kleinzoon Robin die binnenkort twee jaar wordt. Levenspartner  Peter Louwman nam het bijzondere peuter-pakje in ontvangst en kreeg ook bewonderende blikken van de vriendin van Marcel van Nes, de oom van de kleine Robin.
 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com