Klaverjascomité maakt medische staf DFC blij met ´herstel-hometrainer´

3 maart 2012 1792x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Klaverjascomité maakt medische staf DFC blij met ´herstel-hometrainer´

De technische en medische staf van DFC is sinds vanmiddag een fraaie hometrainer rijker. Tijdens een recente bijeenkomst waarbij de visie voor het nieuwe seizoen werd bepaald kwam aan het licht dat er dringend behoefte was aan een hometrainer. Met dit hulpmiddel kan men hersteltraining beter organiseren en hoeft de staf deze niet te laten uitvoeren bij derden.

 Het welkome cadeau werd aangeboden door de Klaverjascommissie van DFC, een geweldige geste.
De verzorgers Thea Vuurens (DFC 2) en Hans van den Berg (DFC 1) waren in hun nopjes toen hun wens werd uitgevoerd door de leden van de Klaverjasafdeling. ,,Wij wensen Thea en Hans namens de gehele Klaverjasafdeling veel plezier met hun nieuwe Hometrainer´´, aldus Jan Breet van het klaverjascomité die het apparaat symbolisch overhandigde.
 
Omringd door Thea, Hans en Jan klom Rubén Schot van DFC 2 als eerste op de hometrainer. Rubén is door een nare blessure een tijdje uitgeschakeld en beschouwt het apparaat als een prima aanvulling op zijn hersteltraining.
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com