JEUGD: VVAC D2 – DFC D2 2-3

16 maart 2012 739x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD: VVAC D2 – DFC D2 2-3

Deze inhaalwedstrijd stond dus gepland na de nieuwe competitie-indeling bij VVAC. Deze ploeg had 1 uit 3,dus waren we benieuwd waar we aan toe waren.

Na een redelijk eerste helft kwamen we donderdagavond enigszins verdiend op voorsprong. Na een peptalk in de kleedkamer kwamen we goed uit de startblokken en liepen we uit naar 0-3. Dat vond de tegenstander niet al te leuk en al gauw hadden we alles tegen. Een speler had commentaar op de leiding en mocht er niet meer in. De tweede helft duurde bijna 45 minuten waarbij het op het laatst 2-3 en dus spannend werd.
 
VVAC werd beter, mede door toedoen van "andere "spelers. Al met al toch gewonnen. Jullie hebben deze overwinning keurig uit de polder gesleept boys! Op naar zaterdag, dan spelen we weer een thuiswedstrijd. (Gr Pieter)
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com