JEUGD: DFC E3 – Drechtstreek E4 6-0

20 maart 2012 2274x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD: DFC E3 – Drechtstreek E4 6-0

De eerste terugwedstrijd van deze competitie is tegen Drechtstreek. Uit wonnen we mede dankzij een uitstekende Efe en gelukkig is hij inmiddels hersteld van zijn armblessure. Colin en Max zijn afwezig door ziekte en daarom is er weer plek voor Jayleeson en Danny (E1) verdedigt vandaag ons doel.

De eerste helft is een herhaling van de uitwedstrijd. Er wordt veel strijd geleverd en beide partijen krijgen weinig grote kansen. Telkens staan verdedigers goed opgesteld. Wat wel opvalt is dat Nick heel goed terugkeert naar het middenveld: hij blijft niet voorin ‘hangen’ waardoor er ruimte is voor Sükrü en Mert om diep te gaan. Mert gaat ook steeds beter overspelen en als Stijn de bal op het middenveld krijgt en Nick de verdedigers mee lokt naar links komt er ruimte in het midden waar Sükrü in duikt. Stijn geeft de steekbal en Sükrü rond vakkundig af: 1-0. Tussendoor moet Danny nog een noodzakelijke redding verrichten waardoor we met 1-0 de rust in gaan.

De tweede helft hebben we ons voorgenomen om de bal iets harder naar elkaar toe te passen, maar voordat het zo ver komt eerst de aftrap van Drechtstreek. Doordat we gelijk snel druk zetten is er veel verwarring bij de tegenstander en als Sükrü een voorzet wil geven wordt deze door de verdediging van Drechtstreek in het eigen doel geschoten. We blijven daarna goed samenspelen en als Nick op links weer eens goed doorzet schiet hij de bal weer prachtig binnen: 3-0.

Hierdoor is het verzet van Drechtstreek gebroken. Een mooie steekbal van Efe zet Stijn vrij voor de keeper en dat betekent 4-0. Toch moet Danny nog een keer een mooie redding verrichten, maar na een goede corner van Jayleeson, die via Sükrü bij Mert belandt is het alweer 5-0. Het slotakkoord is voor Jayleeson, die zijn eerste doelpunt laat noteren.

Na de dikke nederlaag van vorige week heeft E3 zich erg goed gerevancheerd ten koste van Drechtstreek. Doordat alle spelers bleven knokken werd een dikverdiende overwinning geboekt.
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com