JEUGD (3): Dubbeldam E6 – DFC E3 3-1

26 maart 2012 914x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD (3): Dubbeldam E6 – DFC E3 3-1

De return tegen Dubbeldam E6 is vandaag een belangrijke voor DFC E3. Midweeks hebben zij verloren van Groote Lindt dus een tweede plaats lonkt voor E3. We beginnen fanatiek en de tegenstander is daardoor erg onrustig. Een uitbraak van Nick lijkt nergens toe te leiden, maar zijn voorzet wordt door een verdediger terug op de keeper gespeeld, die net naar voren stapt. Wat een ongekende meevaller: 0-1.

Helaas zijn de DFC-ers direct in een soort feeststemming, of een roes, of misschien is het ‘het lente gevoel’. Wat er verkeerd kan gaan, het is vandaag allemaal aanwezig. Duels worden verloren, spelers lopen elkaar in de weg, het overspelen is of te hard of te zacht. Staat er eens iemand vrij dan gaan we toch voor de individuele actie. Waar vorige week het collectief Drechtstreek nog op de knieën heeft gedwongen helpen we Dubbeldam vandaag juist in het zadel. Nog voor rust wordt het op basis van hun inzet en vechtlust 3-1 voor Dubbeldam.

De tweede helft is Colin als toeschouwer aanwezig (hij is weer aan de beterende hand) en wellicht geeft dat nieuwe moed aan de spelers. Met een betere organisatie achterin kan Dubbeldam nog slechts een paar keer gevaarlijk worden, maar we zijn helaas niet in staat om aanvallend het verschil te maken. Vooral Mert laat regelmatig mooie acties zien, maar het blijft allemaal te ver van het vijandelijke doel. Jayleeson schiet eens hard over. Stijn test de keeper een paar keer van grote afstand, maar meer zit er vandaag niet in. Laten we ons maar gauw richten op de wedstrijd van volgende week tegen IFC.
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com