JEUGD (3): DFC E3 – Groote Lindt E3 1-5

11 maart 2012 2109x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD (3): DFC E3 – Groote Lindt E3 1-5

Vandaag treden we aan tegen Groote Lindt. We kennen deze ploeg niet, maar gezien de ranglijst vermoeden we dat dit een goede ploeg zal zijn. Helaas nog zonder Efe (arm), Colin (ziek) en Mert, maar gelukkig is Jayleeson weer van de partij.

Direct na de aftrap blijkt de kracht van de tegenstander: ze laten de bal goed rondgaan en de DFC-ers weten zich hiermee geen raad en lopen er achter aan. Het duurt dan ook niet lang of Groote Lindt maakt 0-1 na een goede combinatie.
 
De mannen tonen echter karakter en Ryan jaagt de tegenstanders op. Sükrü begint ook weer in zijn vertrouwde spel te komen en verovert steeds meer ballen. We komen steeds dichter bij het doel van Groote Lindt, maar zodra zij de bal hebben is het wel oppassen geblazen. Toch krijgt Stijn een grote kans, maar hij wordt onder de voet gelopen. De vrije trap schiet hij hard op de paal.
 
Even later volgen een drietal corners en schieten we vaak op doel, maar met kunst- en vliegwerk en met nog een keer de hulp van de paal houdt Groote Lindt stand om toe te slaan zodra een drietal DFC-ers even op adem denkt te kunnen komen. Met een prachtige combinatie wordt de verdediging uitgespeeld en staan we 0-2 achter.
 
Na rust proberen we nog steeds te voetballen en te jagen, maar het gemis aan wissels begint langzaam zijn tol te eisen. Inmiddels staat Max op doel en die verricht nog een aantal knappe reddingen, maar ook hij kan niet voorkomen dat Groote Lindt een ruime overwinning boekt. Gelukkig weten we de sportieve eer nog wel te redden.
 
Na een stroef begin herstelt DFC zich knap. Op inzet en techniek konden we goed bijblijven, maar Groote Lindt bleef bijzonder goed samenspelen. Het was een leuke en aantrekkelijke wedstrijd.
 
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com