JEUGD (3): DFC D2 – Brakel D2 1-5

31 maart 2012 893x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD (3): DFC D2 – Brakel D2 1-5

Een ongeïnspireerde eerste helft heeft DFC D2 zaterdag opgebroken tegen Brakel D2. We mochten na een 1-0 nederlaag vorige week aan de bak tegen de koploper. ´s Morgens om half acht had ik nog maar 10 spelers over vanwege drie zieken. Dus een speler bij D3 geleend.

Bij de voorbesprekening doorgenomen wat we zouden gaan doen. Daar zag ik totaal niets van terug. De boys waren totaal afwezig de eerste helft. Waar de tegenstander alles mocht doen, stonden wij ook nog de slapen bij meerdere spelsituaties. Dus stonden we bij rust met 0-3 achter.
 
Na een stevige peptalk in de rust is onze keeper mee gaan voetballen, wat resulteerde in een snelle 1-3. Iedereen zat te wachten op de 2-3, ook de tegenstander! Helaas valt na ongeveer 20 minuten de 1-4. Jammer boys, zo zie je wat er gebeurt als je de niet scherp begint. Dus vrijdag allemaal eerder naar bed,want ik verwacht zaterdag wel de 3 punten in de uitwedstrijd tegen Brakel. Want wat we tweede helft zagen,is dat Brakel echt niet beter is. (gr Pieter)
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com