JEUGD (2): SC Emma MC1 – DFC MC1 1-0

25 maart 2012 873x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD (2): SC Emma MC1 – DFC MC1 1-0

Na een 4-1 winst in de competitie voor de winterstop en een 3-0 winst in dit seizoen gingen we niet met een gerust hart richting Het Sportpark. Met ons Amber compleet in het rose inclusief haar gips als toeschouwer langs de lijn, waren we gebrand om het kaas niet van ons brood te laten eten en er vol tegenaan te gaan.

Toch begonnen we ongeconcentreerd aan de wedstrijd wat resulteerde dat we binnen 2 minuten al op achterstand hadden gestaan als Danique de goed ingeschoten bal niet had gestopt. Door deze actie was gelijk iedereen wakker en kwamen we beter in de wedstrijd. We wisten een paar keer de aanval in te zetten maar over het algemeen werd het duel uitgevochten op het middenveld. Zo kreeg Emma een paar kleine kansjes maar Danique hield haar doel schoon.
 
Minou kwam een paar keer in schietpositie maar had door het vele rennen geen kracht om de bal goed te raken. Een kwartier voor rust ging Charissa met een solo door de verdediging maar werd door de laatste vrouw grof getackeld. Die werd door de goed fluitende (jonge) scheidsrechter voor 5 min uit het veld gestuurd maar ik moest Charissa wisselen want deze aanslag was er wel ingehakt. Ze moest langs de lijn verzorgd worden. Uiteindelijk gingen we met een terechte 0-0 de rust in.
 
Na rust was het wedstrijd beeld eigenlijk hetzelfde – het golfde op en heen en weer. Emma met een paar schoten voorlangs en vanuit een corner een gevaarlijke kopbal in het zijnet. Het was een lichamelijk zware strijd voor beide teams. Vijftien minuten voor tijd kwam Shirley door een mislukte doeltrap van Emma in balbezit op de 16 meter. Ze dribbelde richting keepster maar schoot de bal voorlangs. Kort daarna werkte Selin zich door de verdediging en op wilskracht wist ze de bal hard op goal te knallen maar deze belandde in het zijnet. Charissa was inmiddels weer terug in het veld en bracht weer extra kracht naar voren.
 
Tien minuten voor tijd werd Kelsey voor 5 minuten uit het veld gestuurd na een harde tackle op haar tegenstander. Emma putte daar extra kracht uit en gooide er aanvallend een schepje bovenop. Door een misverstand in de verdediging viel de 1-0 binnen. Helaas gebeurde dit in de laatste minuut dus konden we geen vuist meer maken om nog in een verdiend gelijkspel te pakken.
 
Jammer meiden, aan onze inzet heeft het weer niet gelegen. Net als vorige week hadden wij de beste kansen maar bleven ook deze zaterdag puntloos. Nog vier wedstrijden en daar hoop ik nog minimaal 9 punten te halen en kunnen we weer terugkijken op een goed seizoen. Ik heb goede hoop dat Amber dan weer goed op weg is om weer rustig met de groep mee te trainen. Kom op meiden we gaan ervoor! (gr cees)

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com