JEUGD (2): Oranje Wit E7 – DFC E3 0-2

4 maart 2012 715x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD (2): Oranje Wit E7 – DFC E3 0-2

Een gehavend E3 –  Efe (arm), Colin (ziek), Mert (vakantie) en Sükrü (afwezig, rug) – verzamelt zich bij Oranje Wit. Gelukkig is Jayleeson er wel en heeft Jelle (E4) zich gemeld om het doel te verdedigen.

Vroeg in de wedstrijd krijgt Nick de bal aangespeeld van Max en zet een individuele actie in. Hij lijkt het duel te verliezen, maar zet zijn tegenstander gelijk weer onder druk, herovert de bal en puntert de 0-1 binnen.
 
We spelen leuk voetbal, maar het gaat wel iets te makkelijk, waardoor het een trainingspartijtje lijkt. Nick heeft nog zo’n goede actie en hij legt de bal terug op Ryan, die helaas niet weet te scoren. Oranje Wit komt nauwelijks voor ons doel en als dat wel gebeurt doet Jelle precies waarvoor een keeper in het doel staat: de bal tegenhouden. Slechts een maal heeft hij het nakijken, maar dat schot komt op de lat terecht. Stijn zet Ryan met een mooie hakje nog eens vrij voor de goal en dit keer raakt hij de bal goed, maar gaat deze net naast het doel.
 
De tweede helft wordt weer scherp begonnen en Stijn schiet al snel de 0-2 binnen. Nick en Michael beheersen de linkerkant. Jayleeson en Ryan doen dat op rechts en met Max op het middenveld en Stijn vlak daarachter wordt Oranje Wit weer nauwelijks gevaarlijk. Helaas weten we het vele balbezit niet meer glans te geven met extra doelpunten.
 
Zonder wissels merken we wel dat het best zwaar is geweest. Veel spelers komen met kleine pijntjes van het veld en we hopen dan ook dat Colin, Mert en Sükrü er volgende week weer bij zullen zijn. Voor Efe komt dat waarschijnlijk nog te vroeg.
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com