JEUGD (2): DFC MC1 – Hardinxveld MC1 0-1

18 maart 2012 811x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD (2): DFC MC1 – Hardinxveld MC1 0-1

Vandaag moesten we aantreden tegen de koploper Hardinxveld MC1. In de voorgaande ontmoetingen als elftal hebben we niet kunnen winnen, maar het waren vaak felle en harde (van beide kanten )wedstrijden. Yoella was afwezig en dat is een groot gemis – dus hadden we Lisanne ingehuurd om haar plaats over te nemen.

Na wat omzettingen in de verdediging Sharon en Linde als centraal duo was de beste optie en zij speelden allebei zeer goed. Op het middenveld domineerde DFC: we waren feller in de duels. Gelijk vanaf het begin nam DFC het heft in handen en kwamen we een paar keer gevaarlijk voor de goal. De 1-0 hing in de lucht maar wilde nog niet vallen. Lisanne gaf met een mooie pass van eigen helft Minou vrij baan om alleen op de keepster af te gaan maar ze speelde de bal iets te ver voor haar uit.
 
Een minuutje later weer een aanval en – met een flipperkast effect belandde de bal net naast de goal.
Opslag van rust ging Amber op volle snelheid op een diepe bal af richting zijlijn en probeerde de sliding op de bal te ontwijken en sprong er half overheen maar kwam met haar voet verkeerd neer en bleef schreeuwend op de grond liggen.
We vertrouwden het niet en hebben een ambulance laten komen. Ze werd op het veld onderzocht en bij nader info bleek dat ze haar scheen- en kuitbeen heeft gebroken. Erg triest en vreselijk om dit mee te maken. We hebben besloten om de wedstrijd uit te spelen. Met een 0-0 ruststand had ik toch vertrouwen in om de 3 punten in Dordrecht te houden.
 
Na rust waren we toch iets aangeslagen door het incident maar de wedstrijd bleef op en neer gaan waarbij wij nog steeds de beste kansen hadden. Maar als wij de bal er niet in schieten heb je kans dat die ineens in je eigen goal ligt. Ik denk dat Hardinxveld in totaal 2 a 3 kansjes heeft gehad en door een klein foutje liepen we toch tegen de 0-1 aan.
 
Jammer meiden: we hadden verdiend om te winnen maar helaas was het geluk niet aan ons besteed deze zaterdag. We hebben weer zoals altijd met 200 procent gestreden en helaas verloren. Maar het grootste verlies is dat ons Amber een tijd afwezig zou zijn en we haar erg zullen missen in en buiten het veld .
Selin, Lindy, Lotte, Sharon, Linde, Shirley, Charissa, Eva, Kelsey, Minou, Danique, Amber en Lisanne applaus voor jullie inzet . (gr cees)
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com