JEUGD (1): DFC MC1 – SVS ’65 MC1 2-0

7 maart 2012 782x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD (1): DFC MC1 – SVS ’65 MC1 2-0

Vandaag een duel tegen een oude bekende SVS 65 uit Spijk. Twee  jaar terug toen het meisjesvoetbal bij DFC nog in opkomst was speelde SVS met ons in een 7-tal competitie. We speelden toen uit gelijk met 1-1 en thuis wonnen we met 6-3.

SVS is een gelijkwaardige tegenstander. dus dat kon weer een leuke wedstrijd worden met een hoop strijd. Vanaf het begin stonden we gelijk goed en controleerden het middenveld vrij snel. Hun aanval was niet opgewassen tegen de stugge en sterke roodwitte verdediging terwijl de aanval van DFC steeds gevaarlijker voor de goal kwam.
 
Na een paar schoten op de keepster was het Charissa die met een mooie passeeractie over rechts voorzette. Shirley controleerde de bal maar werd belemmerd om naar haar linkerbeen te draaien dus lag ze de bal met een mooi assist panklaar voor de schoen van Kelsey. Die haalde vanaf de 16-meterlijn verwoestend uit en liet de bal hoog in de goal ploffen: 1-0.
 
Daarna kwamen er nog verschillende goede aanvallen maar de scherpte voor de goal ontbrak. Net voordat Charissa de bal in wilde schieten werd die voor haar voeten weggemaaid. Maar de richting was voor ons zeer gunstig want de bal belandde klem in de hoek:.2-0. Met deze stand gingen we rusten.
 
Na de pauze weer zat kansen maar met kunst- en vliegwerk van de SVS-verdediging kregen we de bal niet meer tegen de netten. Meiden weer goed gespeeld en zeer weinig kansen weggegeven. Volgende week tegen GJS en ik schat onze kansen hoog in. (gr. Cees)
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com