JEUGD (1): DFC A1 zet jacht op plek Top-drie voort met 0-3 zege bij De Alblas

31 maart 2012 749x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD (1): DFC A1 zet jacht op plek Top-drie voort met 0-3 zege bij De Alblas

DFC A1 deed vanmiddag goede zaken om in de top-3 te eindigen. De jeugdploeg van trainer Kevin Verstegen stond gedeeld vierde toen vanmiddag werd aangetreden bij De Alblas A2. De achterstand op nummer 3, Oranje Wit, bedroeg 5 punten.

DFC triomfeerde met 0-3 en zette zo een belangrijke stap op weg naar een plek in de top-drie.  Al in de eerste minuut zorgde op een assist van Martin (schitterende steekpass) Ahmet voor 0-1. Dik een kwartier later belandde een onbedoelde assist van Twan (de bal werd tegen hem aangeschoten) met geluk in de voeten van Maurizio (0-2). Na de rust werd een vrije trap van Maurizio (fotoinzet) bij de tweede paal goed ingekopt door Martin (0-3).
 
Een tevreden trainer Kevin Verstegen: ,,Behalve dan een bal van De Albas op de lat hebben we niks weggegeven. Het was  goed georganiseerd met bij vlagen goed voetbal´´.
 
*De wedstrijd van DFC A1 tegen Heerjansdam A1 op 11 april voor de Dordt Centraal Jeugdbokaal gaat niet door. Heerjansdam heeft zich teruggetrokken uit het populaire toernooi.
Gesloten voor reacties