JEUGD (1): DFC A1 zet jacht op plek Top-drie voort met 0-3 zege bij De Alblas

31 maart 2012 793x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD (1): DFC A1 zet jacht op plek Top-drie voort met 0-3 zege bij De Alblas

DFC A1 deed vanmiddag goede zaken om in de top-3 te eindigen. De jeugdploeg van trainer Kevin Verstegen stond gedeeld vierde toen vanmiddag werd aangetreden bij De Alblas A2. De achterstand op nummer 3, Oranje Wit, bedroeg 5 punten.

DFC triomfeerde met 0-3 en zette zo een belangrijke stap op weg naar een plek in de top-drie.  Al in de eerste minuut zorgde op een assist van Martin (schitterende steekpass) Ahmet voor 0-1. Dik een kwartier later belandde een onbedoelde assist van Twan (de bal werd tegen hem aangeschoten) met geluk in de voeten van Maurizio (0-2). Na de rust werd een vrije trap van Maurizio (fotoinzet) bij de tweede paal goed ingekopt door Martin (0-3).
 
Een tevreden trainer Kevin Verstegen: ,,Behalve dan een bal van De Albas op de lat hebben we niks weggegeven. Het was  goed georganiseerd met bij vlagen goed voetbal´´.
 
*De wedstrijd van DFC A1 tegen Heerjansdam A1 op 11 april voor de Dordt Centraal Jeugdbokaal gaat niet door. Heerjansdam heeft zich teruggetrokken uit het populaire toernooi.
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com