JEUGD (1): DFC A1 – RCD A1 2-0

25 maart 2012 950x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD (1): DFC A1 – RCD A1 2-0

Een goed georganiseerd DFC won vandaag met 2-0 van buurman RCD A1. DFC gaf verdedigend heel de wedstrijd weinig weg maar slaagde er in de eerste helft niet in de eigen mogelijkheden te benutten. Zo eindigde de saaie eerste helft met 0-0.

In de tweede helft ging het voetballend een stuk beter met redelijk tot goed voetbal. Het was Maurizio die na een assist van Angiejow de score opende: 1-0. RCD dat geen potten kon breken probeerde wel maar kwam niet door de verdediging van DFC heen.
Een kwartier voor tijd zorgde topscorer Ahmet Tasqin (rechts op de inzetfoto) voor de 2-0. Hij heeft nu 10 goals gemaakt in 5 wedstrijden. Aan het eind drong RCD nog aan maar kwam niet verder dan een bal op de lat en een schot dat goed uit de goal werd gehouden door Marc van Rooij. Al met al een goede en verdiende overwinning voor DFC A1.
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com