Dordt Centraal Jeugdbokaal: Verlies DFC A1*ASWH neemt leiding in poule

12 maart 2012 760x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Dordt Centraal Jeugdbokaal: Verlies DFC A1*ASWH neemt leiding in poule

DFC A1 vervolgde de groepsfase van het populaire toernooi om de Dordt Centraal Jeugdbokaal  woensdagavond met een thuisnederlaag tegen het enkele klassen hoger acterende Drechtstreek A1. Het bekerduel op het hoofdveld eindigde in 0-8 na een 0-4 ruststand.

ASWH A1 nam woensdagavond de leiding in de poule via een klinkende 9-0 overwinning op Heerjansdam A1. DFC´s verlies was de derde nederlaag op rij in het toernooi dat dit jaar zijn 30ste editie beleeft. Eerder gingen de uitwedstrijden tegen Wieldrecht A1 (4-1) en het ijzersterke ASWH A1 (5-1) verloren. Alle groepstegenstanders van DFC spelen in de reguliere competitie overigens minimaal drie klassen hoger.

De stand in poule B van het toernooi luidt momenteel: ASWH 2-6 (+13), Drechtstreek 1-3 (+8), Wieldrecht 1-3 (+3), Heerjansdam 1-0 (- 9), DFC 3-0 (-15).

De laatste groepswedstrijd van DFC is op 11 april thuis tegen Heerjansdam.

*Meer info over het evenement inclusief verslagen op www.dordtcentraaljeugdbokaal.nl
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com